promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő színészek csatlakoztak Sólyomszem saját sorozatához
Borítókép:  Sólyomszem szerepében Jeremy Renner / Marvel Studios / Paramount Pictu / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvelnél semmit sem bíznak a véletlenre, ugyanis újabb hatalmas neveket szerződtettek le Jeremy Renner jövőre érkező Sólyomszem szériájához.

Sok rajongó viccelődött már azzal, hogy Sólyomszem a leghaszontalanabb Bosszúálló, hiszen a remekül célzó íjász kifejezetten kellemetlen helyzetbe tud kerülni egy csatában, ha nemes egyszerűséggel elfogynak a nyílvesszői. Ettől függetlenül Jeremy Renner megmutatta a Bosszúállók: Végjátékban, hogy Sólyomszem egy igazán kemény karakter, és ezt hamarosan végérvényesen fogja bebizonyítani a Disney+-on.

2021-ben érkezik Sólyomszem saját sorozata, és most kiderült, hogy Jeremy Renner mellett olyan színészek fognak szerepelni benne, mint Hailee Steinfeld (ŰrDongó), Zahn McClarnon (Álom doktor), Florence Pugh (Fekete Özvegy), Alaqua Cox, Fra Fee (A nyomorultak), Tony Dalton (Better Call Saul) és Vera Farmiga (Démonok között), szóval elég sok hírességet sikerült összeszednie a Marvelnek.

Jelen állás szerint mindössze nyolc epizódból fog állni a széria, ami állítólag többek között Sólyomszem utódjáról, Kate Bishopról fog szólni, akit minden bizonnyal Hailee Steinfeld alakít majd, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Mivel a stúdió köztudottan szeret titkolózni, így még egy jó ideig nem számíthatunk konkrétumokra, de a közönség már nagyon várja Sólyomszem visszatérését, és biztos, hogy rengeteg meglepetést tartogatnak számunkra a készítők.

Itt lehet megtekinteni az eddig megerősített szereplőgárdát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás