promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot lesz a női kémek James Bondja
Borítókép:  Gal Gadot / ANGELA WEISS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Élete egyik legizgalmasabb szerepére készül a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot, ugyanis egy nagyszabású kémes filmet fog csinálni, amiben állítólag ő lesz a „női James Bond”.

Gal Gadot a Halálos iramban-filmekben való szereplése után 2017-ben megkapta az ikonikus Wonder Woman szerepét, és egyből világhírű lett, hiszen az alkotás gigantikus sikert ért el, és szinte mindenkit letaglózott a színésznő szépsége. Hamarosan érkezik a folytatás, utána pedig a Halál a Níluson modern feldolgozásában fog szerepelni, de van még pár meglepetés a tarsolyában.

Bejelentették, hogy Gal Gadot lesz a főszereplője a Heart of Stone című akciófilmnek, amiben egy nemzetközi kémet fog alakítani. Állítólag az a készítők célja, hogy megalkossák nekünk a női James Bondot, és végül egy Mission: Impossible-szerű széria bontakozzon ki a műből, szóval elég magasra tették a mércét.

Az alkotást Tom Harper (Léghajósok, Birmingham bandája) fogja rendezni Greg Rucka (A halhatatlan gárda) és Allison Schroeder (A számolás joga, Jégvarázs 2) forgatókönyvéből. Ezek alapján elég nagy izgalmakra számíthatunk sok-sok közelharccal és grandiózus jelenetekkel, szóval Tom Cruise jobban teszi, ha felköti a gatyáját, hiszen Gal Gadot a nyomába eredt.

Arról még nincs hír, hogy mikor mutatják be a Heart of Stone-t, de a filmet készítő Skydance Media valószínűleg a koronavírus-járvány miatt nem sieti el a dolgot, hiszen jelenleg nagyon nehezen lehet bármit is forgatni, ráadásul a mozik helyzete is nagyon aggasztó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás