promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp minden reggel egy margaritával köszöntötte az Ollókezű Edward forgatókönyv-íróját
Borítókép:  TWENTIETH CENTURY FOX PICTURES / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közel 30 évvel ezelőtt mutatták be az Ollókezű Edward című filmet, a forgatókönyv írója pedig nyilatkozott a Johnny Depp körüli botrányokról.

Idén lesz 30 éve, hogy megjelent az Ollókezű Edward című film, amelyet Golden Globe-ra és Oscarra is jelöltek, és amelynek címadó karakterét Johnny Depp alakította. 

„Amikor nem ugyanazon a projekten dolgoztunk, [Depp] minden reggel egy margaritával köszöntött engem az ajtó előtt. Mi lehet ennél jobb?” 

– mesélte el az Insidernek az „évforduló alkalmából” Caroline Thompson, az Ollókezű Edward forgatókönyvírója, aki később Tim Burton Halott menyasszony című animációs filmjén is együtt dolgozott a színésszel. A közös munka során az írónő szoros kapcsolatot épített ki Deppel, és szomorúan figyelte az Amber Hearddel való válása részleteit.

„Nem akarok rosszat gondolni Johnny-ról. Csak a szép emlékekre szeretnék visszaemlékezni vele kapcsolatban, arra, hogy milyen édes ember volt. Bár gyanítom, hogy több alkalommal is tévútra tévedhetett élete során.”


Caroline Thompson. Forrás: GETTY IMAGES VIA AFP

Az írónő azt is elárulta, hogy továbbra is jó barátságot ápol az Ollókezű Edward jelmeztervezőjével, Colleen Atwooddal, aki gyakran dolgozott együtt Deppel, többek között a Legendás állatok-filmekben is. Thompson elárulta, hogy nemrégiben beszélt Atwooddal Deppről.

„Megkérdeztem, hogy jól van-e Johnny, mire csak annyit mondott: »Remélem.«”

Az írónő bízik abban, hogy Depp karrierje kilábalhat ebből a botrányból, és azt mondta, hogy bár nem ír olyan sokat a filmszakma részére, az ügynöke megkérdezte tőle, írna-e forgatókönyvet Depp számára.

„Természetesen felmerült az ötlet, hiszen ő egy fantasztikus színész.” 

– mondta Thompson, hozzátéve azt is, hogy továbbra is szívesen lógna együtt a színésszel, azonban nem tartja valószínűnek, hogy ez valaha is bekövetkezne. 

„Én már nem iszom, így nem látok sok esélyt erre. Az alkohol egészen addig nagyon szórakoztató, amíg egyszer csak már nem az. Egy időben mindannyian jókat buliztunk, mindannyian ilyen körülmények között működtünk. Ez azonban csak addig szórakoztató, amíg valaki meg nem üti a bokáját.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás