promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Scooter megcsinálta az irodisták bulihimnuszát, ráadásul Timmy Trumpettel – klip
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte hihetetlen, de a Scooter egy újabb veretős zenével jelentkezett a „FCK 2020” című gigasláger után mindössze pár héttel, és mondani sem kell, hogy a Timmy Trumpettel közösen készült „Paul is Dead” is olyan kemény, mint a svéd acél.

Tökéletesen jellemzi 2020-at, hogy a Scooternek sikerült legjobban összeszednie, milyen is volt ez az esztendő, ugyanis hatalmas sikert arattak az egész évnek beszóló „FCK 2020”-vel, ami a Mahasz slágerlistáján egészen a második helyig jutott, ráadásul Sebestyén Balázsék is rendszeresen pörgetik reggelente, hogy H.P. Baxxter kellemes üvöltözése adja meg a napi rutinhoz szükséges löketet – ha esetleg egy erős kávé nem indítaná be eléggé a bioritmusunkat.

Máris elérkezett a folytatás ideje, hiszen a Scooter most összefogott a „Freaks” és többek között az „Al Pacino” című zenék népszerű, trombitás producerével, Timmy Trumpettel, ez a kollaboráció pedig annyira meglepő, mint mikor bejelentették, hogy jön a Doktor Szöszi folytatása.

A „Paul is Dead” hozza a két előadó hangzását, kellően veretős, feszes tempót diktál, fülbemászó dallamokkal cirógatja a dobhártyánkat, és természetesen A Scooter frontembere is megint olyan szövegeket tol, hogy legszívesebben kimennénk a legközelebbi erdőbe egy kisebb üveg házi pálinkával, és átgondolnánk az életünket.

Külön öröm, hogy H.P Baxxter egyszer akkorát ordít a track közepén, mintha egy irodistától kérdezték volna meg, hogy várja-e a hétvégét.


Kép: Scooter / via youtube.com/Kontor.TV (screenshot)

Erre a költői képre az is rásegít, hogy a Scooter egy irodának látszó helyen pakolgatja a dokumentumokat és aktívan sertepertél a klipben. Ezek után üvegkalitkában vannak, mintha így akarnák jelképezni a multik által preferált munkakörnyezetet, aztán néha füst látható a háttérben, mert valószínűleg annyi a dolog, hogy ég a ház. A dal címe pedig jó eséllyel arra utal, hogy szerencsétlen Paul nevű kolléga már rég halálra dolgozta magát, és alulról szagolja az ibolyát.

Timmy Trumpet valamiért néha állítgat valami digitális, kivetített dolgot, mintha ő lenne Tom Cruise a Különvélemény című filmben, majd a végén büszkén pózol a védjegyének számító trombitával, ami amúgy az egész zene alatt olyan érintetlen marad, mint a koronavírus idején vásárolt szobabiciklik és kenyérsütő gépek.

Összességében a Scooter megint egy remek zenét hozott a „FCK 2020” miatt felbuzdult rajongóknak, hiszen a drum and bass betéttel színesített „Paul is Dead”-ben minden megvan, ami kell, ráadásul kiderült, hogy február 26-án jelenik meg a „God Save The Rave” címre keresztelt új album, ami biztosan tartogat még pár slágert és meglepetést nekünk:

Íme a Scooter és Timmy Trumpet közös szerzeménye:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás