Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, hogy mikor jön a Doktor Szöszi folytatása

Kiderült, hogy mikor jön a Doktor Szöszi folytatása

Zene, Film & Kultúra

Kiderült, hogy mikor jön a Doktor Szöszi folytatása

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 06:36

Sokan nem hitték el, hogy érkezik a Doktor Szöszi harmadik része, ráadásul Reese Witherspoonnal, de a stúdió most minden kétséget kizáróan hivatalossá tette a dolgot.

2001-ben mutatták be a Doktor Szöszi című vígjátékot, ami igaz, hogy nem volt minden idők egyik legigényesebb filmje, de mégis hatalmas sikert aratott, és egészen mély nyomot hagyott a nézőkben. Vicces, cuki, és iszonyatosan szerethető volt, amit leginkább a már Oscar-díjas Reese Witherspoon remek alakításának köszönhetünk.

Legutóbb 2003-ban láthattuk a kedvelt karaktert, a rajongók pedig nagyon meglepődtek, mikor az évek óta tartó pletykálkodás után kiderült, hogy tényleg jön a széria harmadik része, és ugyan elsőre szinte hihetetlennek tűnt a dolog, most mégis bebizonyosodott, hogy nem vicceltek, és valóban érkezik a film.

A stúdió bejelentette, hogy 2022 májusában bemutatásra kerül a Doktor Szöszi 3, aminek természetesen ismét Reese Witherspoon lesz a főszereplője.

Az alkotást az elsőfilmes Jamie Suk rendezi majd Dan Goor és Mindy Kaling forgatókönyve alapján, akiknek például a The Office című sorozatot is köszönhetjük. Azt még nem lehet tudni, hogy miről fog szólni Elle Woods legújabb kalandja, de az biztos, hogy ilyen sok idő után nem hagyják cserben a közönséget, és olyan harmadik résszel ajándékoznak meg minket, ami kielégítő lesz – főleg, mert Reese Witherspoon mostanában elég válogatós, így nem adná bármihez a nevét.

Itt lehet megtekinteni az MGM bejelentését:

Borítókép: Reese Witherspoon a Doktor Szöszi című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP