promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor jön a Doktor Szöszi folytatása
Borítókép:  Reese Witherspoon a Doktor Szöszi című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan nem hitték el, hogy érkezik a Doktor Szöszi harmadik része, ráadásul Reese Witherspoonnal, de a stúdió most minden kétséget kizáróan hivatalossá tette a dolgot.

2001-ben mutatták be a Doktor Szöszi című vígjátékot, ami igaz, hogy nem volt minden idők egyik legigényesebb filmje, de mégis hatalmas sikert aratott, és egészen mély nyomot hagyott a nézőkben. Vicces, cuki, és iszonyatosan szerethető volt, amit leginkább a már Oscar-díjas Reese Witherspoon remek alakításának köszönhetünk.

Legutóbb 2003-ban láthattuk a kedvelt karaktert, a rajongók pedig nagyon meglepődtek, mikor az évek óta tartó pletykálkodás után kiderült, hogy tényleg jön a széria harmadik része, és ugyan elsőre szinte hihetetlennek tűnt a dolog, most mégis bebizonyosodott, hogy nem vicceltek, és valóban érkezik a film.

A stúdió bejelentette, hogy 2022 májusában bemutatásra kerül a Doktor Szöszi 3, aminek természetesen ismét Reese Witherspoon lesz a főszereplője.

Az alkotást az elsőfilmes Jamie Suk rendezi majd Dan Goor és Mindy Kaling forgatókönyve alapján, akiknek például a The Office című sorozatot is köszönhetjük. Azt még nem lehet tudni, hogy miről fog szólni Elle Woods legújabb kalandja, de az biztos, hogy ilyen sok idő után nem hagyják cserben a közönséget, és olyan harmadik résszel ajándékoznak meg minket, ami kielégítő lesz – főleg, mert Reese Witherspoon mostanában elég válogatós, így nem adná bármihez a nevét.

Itt lehet megtekinteni az MGM bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás