promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: kiszállt a Farm VIP versenyzője
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb váratlan fordulatnak lehettek szemtanúi szerdán a Farm VIP nézői, ugyanis Závodi Marci mellett egy másik játékos is távozott a műsorból, aki önként adta fel a versenyt. Közben Ambrus Attila szégyelli magát amiatt, ahogy a műsorban viselkedik.

Ambrus Attila folyamatosan konfliktusba keveredik valakivel a Farm VIP-ben. Először Kerényi Miklós Mátéval volt egy komoly vitája, majd az egykori Exatlon Hungary-s Novák Zalán miatt volt egy kirohanása, legutóbb pedig Vasvári Viviennel beszélt úgy, ahogy senki sem érdemelné meg.

A Viszkis szerdán a Farm VIP kibeszélő műsorában, a Farm, ahol éltünk-ben beszélt arról, hogy mennyire szégyelli magát a viselkedése miatt. Senkit sem lepett meg, mikor Demcsák Zsuzsa elmondta, hogy Attilát kellett a legtöbbször kisípolni a műsorban.

„Nagyon rossz nézni, hogy mennyire parasztként viselkedek, mennyire nem úriemberként tudok viselkedni. Viszont egyrészt a vérem, plusz nem bírom az igazságtalanságot, nem bírom a tudatlanságot, nem bírom azt, hogy úgy állnak bele dolgokba az emberek, hogy nem biztos, hogy láttak ilyet korábban. Valóban nem volt szerencsés, nem tudok kommunikálni, ezt aláírom. Nem vagyok jó diplomata, de pont ez a különbség köztünk és a másik csapat között, hogy elmondjuk, amit gondolunk és nem vagyunk ilyen langyos víz, hogy akkor majd mindenki nagyon jó fej, mindenki jól viselkedik”

mondta Ambrus.

A szerdai adás a piros csapat párbajával zárult, amiben Závodi Marci összecsapott Kerényi Miklós Mátéval, végül a zenésznek kellett távoznia; de nem ő volt az egyetlen, aki elhagyta a farmot. Jóni Máté úgy döntött önként feladja a versenyt, mert úgy érezte, sérülés után nem tudta eléggé kivenni a részét a feladatokból, ezáltal nem tudta eléggé segíteni a sárga csapatot.

„Nem hezitáltam sokáig, egyszerűen csak meghoztam a legjobb döntést a csapat érdekében. A sérülésem után már nem tudtam úgy segíteni az egységet, ahogyan azt magamtól elvártam. Egy darabig próbáltam fájdalomcsillapítókkal átvészelni a napokat, de ezt nem lehetett a végtelenségig csinálni”

- nyilatkozott a Ripost-nak Jóni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás