promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila teljesen kikelt magából a Farm VIP-ben – videó
Borítókép:  Ambrus Attila / tv2.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon durván összebalhézott Ambrus Attila és Kiskero a Farm VIP legutóbbi adásában, aminek káromkodás és üvöltözés lett az eredménye.

Pár napja indult el a TV2-n a Farm VIP című műsor, amiben tizennégy hírességet zártak össze, hogy két csapatot alkotva, különböző feladatok elvégzése közben megküzdjenek egymással, majd a végén egyetlen emberé legyen a főnyeremény. Az izgalom garantált, és mivel nem mindenki viseli jól a megváltozott életkörülményeket, így nem is kellett sokáig várnunk az első igazi balhéra.

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila, illetve Kerényi Miklós Máté, vagyis Kiskero keményen egymásnak feszültek, mert utóbbi az arra alkalmatos eszköz helyett a gyalupadon fűrészelt, ami a Viszkisnek egyáltalán nem tetszett. Sőt, annyira nem örült ennek, hogy elkezdett kiabálni és káromkodni, aminek az lett a vége, hogy kretének gyülekezetének nevezte az egészet, mikor Kiskero nemes egyszerűséggel elsétált onnan dühében.

„Attila állandóan elpattan. Nagyon nehezen hagy érvényesülni másokat. Ő azt szereti, hogy ha az van, amit ő akar és hogy ha valaki az ellenkezőjét mondja, akkor ő már felkapja a vizet és van egy iszonyatos üldözési mániája. Annyi igazság van benne, hogy volt idő, amikor üldözték”

– mondta Kerényi Miklós Máté, majd Ambrus Attila is elmesélte, hogy ő mit érez a mindenki számára kellemetlen szituációval kapcsolatban:

„Azzal van gondom, hogy a Kiskero megint elkezdte osztani az észt. [...] Azt gondolom, hogy nem itt kéne osztani az észt, hanem a színházban, illetve azon a területem, ahol ő szakember. [...] Viszont itt nagyon sok mindenhez nem ért. Ez nem gond, a gond azzal van, hogy ő azt hiszi, hogy ért hozzá.”

Itt lehet megtekinteni a durva jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás