Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Viszkis kiszáll A Farm VIP-ból?

A Viszkis kiszáll A Farm VIP-ból?

Színes

A Viszkis kiszáll A Farm VIP-ból?

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.11.20. 17:17

Ambrus Attila megint jelenetet rendezett A Farm VIP-ben, miután csapattársa, Novák Zalán azt mondta neki, hogy nem játszott korrekt módon. A Viszis egy kiadós balhézás után otthagyta a stábot.

Még egy hete sem kezdődött el A Farm VIP a TV2-n, de a hírességek szemmel láthatóan nem bírják el egymást hosszútávon. Néhány nap leforgása alatt számos vitának, balhénak, káromkodásnak lehettünk szem-, és fültanúi – Kerényi Miklós Máté és Ambrus Attila rögtön a verseny elején komoly szóváltásba elegyedtek.

Akik követik a műsort, láthatják, hogy a Viszkis nehezen viseli, ha valaki valamit máshogy csinál, vagy ha meg meri kérdőjelezni a sportszerűségét és a becsületességét. Utóbbi miatt alakult ki egy óriási botrány a legutóbbi adásban is.

Ambrus Attila ugyanis teljesen kiborult, amikor a védettségért folyó játék megnyerését követően Novák Zalán megkérdőjelezte a teljesítményét. A keramikus durva káromkodások közepette hagyta faképnél Zalánt, aki ugyan próbálta marasztalni Attilát, de többszöri próbálkozás után sem sikerült tisztáznia a félreértést. A konfliktus addig fajult, hogy Attilát még Demcsák Zsuzsa határozott szava sem tudta maradásra bírni, és a Viszkis többször is azt hangoztatta, hogy kiszáll a versenyből. Hogy aztán ez tényleg megvalósul-e, az később kiderül.

Borítókép: TV2