promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland és Daisy Ridley új filmje már most bukásra van ítélve – Chaos Walking-előzetes
Borítókép:  Daisy Ridley és Tom Holland a Chaos Walking című filmben / via syfy.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Chaos Walking című sci-fiben kihaltak a nők, a férfiak gondolatait pedig kívülről is lehet hallani, így nem kérdés, hogy ez a film túl félelmetes ahhoz, hogy bárki megnézze.

Daisy Ridley a legutóbbi Star Wars-trilógia óta számít viszonylag nagyobb névnek, Tom Holland pedig a Marvel-filmek Pókembereként vált népszerűvé, így papíron egészen jó ötlet volt elkészíteni velük a Chaos Walking című, 125 millió dolláros szuperprodukciót. Csupán az a gond, hogy másfél évvel ezelőtt a stúdió olyan pocséknak tartotta a végeredményt, hogy rögtön visszavonták a bemutatót, és minden erejüket bevetve próbálták megmenteni a drága terméküket – januárban pedig kiderül, hogy ez mennyire sikerült.

A Chaos Walking egy olyan világban játszódik, ahol a nők kipusztulása után már csak férfiak vannak, akiknek minden gondolatuk kivetül, így kifejezetten nagy bonyodalmat okoz, mikor hirtelen megjelenik egy fiatal lány – ráadásul még furcsa lények is vannak, akiket az előzetes alapján nem éppen a jó szándék vezérel.

Már ebből is kiderül, hogy Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély) alkotása nem éppen könnyen fogyasztható, hiszen ezek alapján furcsa, zavaros és zsúfolt az egész, de legalább Daisy Ridley és Tom Holland mellett feltűnik még benne például a zseniális Mads Mikkelsen, Demián Bichir, David Oyelowo, Cynthia Erivo és Nick Jonas is, szóval van remény.

A Patrick Ness által írt „Kés a zajban” című könyv alapján készült Chaos Walking jelen állás szerint január 22-én érkezik, így anyagilag biztosan bukni fog a koronavírus és a hatalmas költségvetés miatt. Itt lehet megnézni az előzetesét, ami megmutatja, hogy amúgy elég látványosnak ígérkezik ez a mű, így van rá esély, hogy pozitívan fogunk csalódni, és végül sikerült a stúdiónak a lehetetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás