promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátok közt: Berényi Miklós visszatért!
Borítókép:  Berényi Miklós szerepében Szőke Zoltán / via media1.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas meglepetésben részesültek a Barátok közt nézői, ugyanis a rajongók legnagyobb örömére ismét látható volt a sorozatban a legendás Berényi Miklós.

1998-ban kezdődött az RTL Klubon a Barátok közt című sikersorozat, ami már annyira része lett az emberek hétköznapjainak, hogy szinte családtagként tekintünk a karakterekre. Éppen ezért fájt sokaknak, mikor az ikonikus Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán tavaly kiszállt a szériából, és hatalmas űrt hagyott maga után – most viszont kiderült, hogy nem akkor láttuk utoljára a hírhedt figurát, hiszen a november 18-án leadott 10133. részben ismét feltűnt, ez pedig nagyon felcsigázta a közönséget.

„Berényi Miklós mindig az egyik legmegosztóbb karakter volt, most is erős érzelmeket vált ki a Mátyás király tér lakóiban. Mivel megígértük, hogy nem hagyunk elvarratlan szálakat, ezért úgy döntöttünk, újra megjelenik a képernyőn”

mesélte a Barátok közt kreatív producere, Ondruss Ilona.

Senki sem számított Berényi Miklós felbukkanására, hiszen Szőke Zoltán többször is elmondta, hogy már nagyon nem érezte jól magát a szerepben, ezért kellett abbahagynia. A Barátok közt készítői emiatt egy kreatív kis trükkhöz folyamodtak, ugyanis egy szemfüles néző kiszúrta, hogy a fent említett epizódban egy régi felvételt használtak fel, ezek alapján pedig nem forgatott új jelenetet a színész.

Ondruss Ilona azért megjegyezte, hogy a Barátok köztben bármi megtörténhet, szóval még akár az is lehet, hogy ez valami jóval nagyobbnak a kezdete, és a jövőben akár tényleg teljes valójában láthatjuk Berényi Mikit, ráadásul Szőke Zoltán által megtestesítve – esetleg úgy, hogy a figura a kómából felébredve teljesen új, pozitív ember lesz, akinek a kedvéért már ő is szívesen visszatérne a sorozatba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás