Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elgondolkodtató klipet készített Freddie

Elgondolkodtató klipet készített Freddie

Zene, Film & Kultúra

Elgondolkodtató klipet készített Freddie

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 18:18

Freddie évek óta újra és újra meg tudja lepni a közönséget. Az Euróvíziós Dalfesztivált is megjárt énekes képes minden dalával zeneileg megújulni. Legújabb dala az Ezt akartad ezúttal fontos témákat feszeget. 

Az új zenéhez természetesen videoklip is készült, melyben a sztár először tanárként, majd orvosként és utcazenészként is látható. 

Freddie abszolút ledobta magáról a szépfiús szerepet és elképesztően mély témákat boncolgat.

Az énekes tulajdonképpen teljesen kitárulkozik új salágerében, és konkrét véleményt fogalmaz meg önmagával és a világgal szemben. A zenész erről a MusicDaily-nek mesélt részletesebben:

„Hiszek abban, hogy az életünkben sok minden jelentéssel bír, ebben a dalban ezt szerettem volna elmondani. Nemrég súlyos szaruhártya-gyulladásom volt, ahol az orvosok több esélyt adtak annak, hogy nem jön rendbe a látásom. Sportemberként tripla gerincsérvet kaptam komoly ülőideg gyulladással. Az első azért történt, mert nem láttam a szememtől mindent, jóhiszeműen, kérdés nélkül elhittem, önmagamat háttérbe szorítva. A második eset nem azért történt, mert túlvállaltam volna magam egy edzés során, hanem mert mindent elkövettem a szabadságom eléréséért, cipelve rengeteg súlyt sokszor másokért is. Tudnunk kell, hogy mindannyiunkkal csak annyit tehetnek meg mások, amennyit engedünk nekik, ez a mi felelősségünk”.

Freddie a dalt Patocska Olivérrel, a ByTheWay fiúbanda egykori énekesével készítette, akivel elmondása szerint nagyon egy hullámhosszon voltak az alkotás alatt. Éppen ezért, valószínűleg a közeljövőben is dolgoznak majd együtt.

Borítókép: Freddie sajtófotó