promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarok készítették David Guetta legújabb videoklipjét
Borítókép:  LOIC VENANCE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy már nem csak a filmiparban tudunk nagy eredményeket elérni, hanem a zenei videoklipek világában is kiemelkedően teljesítenek a magyar művészek. Ennek ékes bizonyítéka a világhírű DJ, David Guetta új kisfilmje is, amit hazai stáb készített. 

Néhány napja még arról cikkeztek a hazai platformok, hogy David Guetta is egyike azoknak, akik a részben Magyarországon megrendezett MTV EMA fellépőjeként érkeztek Budapestre. 

Akkor a sztár a Széchenyi Gyógyfürdőben nyomott le egy brutál látványos performanszt, aminek showelemeit egyébként az egykori Light OFF! partisorozat szülőatyja, Kende Tamás biztosított. 

Úgy látszik, hogy a DJ megszerette a hazai kreatív művészeket, hiszen legújabb klipjét is egy magyar stáb készítette el, ami abszolút megállná a helyét bármelyik külföldi, zenei csatornán. 

A világvége-hangulatú Save My Life kisfilmet Simon Balázs rendezte, az Odesa Film gyártásában.

A fiatal stáb munkája pedig meghozta a gyümölcsét. A videoklip alig pár nap alatt már majdnem elérte a félilliós megtekintést a legnagyobb videómegosztón, de biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz még jóval több is. 

Nektek hogy tetszik? Írjátok meg nekünk Facebook-kommentben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás