Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Előkerült Vanessa Hudgens harmadik „ikertestvére” is – videó

Előkerült Vanessa Hudgens harmadik „ikertestvére” is – videó

Zene, Film & Kultúra

Előkerült Vanessa Hudgens harmadik „ikertestvére” is – videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:47

November 19-én debütál a Netflixen a Karácsonyi cserebere című film 2. része, amiben előkerül a főszereplőket alakító Vanessa Hudgens harmadik hasonmása is, aki alaposan megbolygatja a szálakat.

Számtalan irodalmi műben, filmben, sorozatban láthattuk már arra az alapra épülő történetet, mikor egy ikerpár vagy két hasonmás helyet cserélnek egy kis időre, és néhány nap leforgása alatt teljesen megváltozik az életük. Elég csak Erich Kästner A két Lottijára gondolni, de említhetnénk az Apád-anyád idejöjjön!-t, a Garfield 2. részét, vagy a Nincs kettő négy nélkül című Bud Spencer & Terence Hill klasszikust – hogy különböző formáját említsem meg a fent említett történetváznak.

Ugyanerre húzták fel a 2018-ban bemutatott Karácsonyi csereberét, amiben Vanessa Hudgens alakította a főszereplőket. Igaz, a Netflix romantikus vígjátékában szó sem volt arról, hogy az esküvőjére várakozó hercegnő és a cukrászlány ikertestvérek lettek volna, pusztán távoli rokonságban álltak egymással, mégis úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás.

A Karácsonyi cserebere nagy népszerűségnek örvend továbbra is a streamingszolgáltató oldalán, és napokon belül debütál Az új hasonmás alcímet viselő folytatása is. Ebben a történetben előkerül egy harmadik hasonmás, aki várhatóan alaposan meg fogja bolygatni a szálakat mindkét Hudgens életében.

A filmhez nemrég érkezett egy magyar feliratos előzetes, amit alább nézhettek meg. A Karácsonyi cserebere 2. – Az új hasonmás november 19-én, csütörtökön érkezik a Netflixre.

Borítókép: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP