promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone csatlakozott a DC-univerzumhoz
Borítókép:  NME
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Stallone hamar törölte azt a videót, amiben elárulta, hogy csatlakozott az Öngyilkos osztag stábjához, nem sokkal később a filmet rendező James Gunn is megerősítette a hírt egy közös fotóval.

Izgalmas filmeket tartogat a 2021-es év. Na nem csak azért, mert a legtöbb idei évre ütemezett film premierjét jövőre halasztották, többek között a James Gunn-féle Öngyilkos osztag bemutatója is 2021 nyarára van kitűzve; és reméljük, hogy a Warner Bros. tartani is fogja ezt a dátumot.

Bár sokat nem lehet tudni A galaxis őrzői-filmek direktorának Suicide Squad feldolgozásáról, annyi biztos, hogy a 2016-os filmben is Harley Quinn-t játszó Margot Robbie mellett Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman és Nathan Fillion is feltűnik majd benne.

Nemrég egy egészen váratlan bejelentés érkezett magától Sylvester Stallone-tól. A színész egy Instagram-videóban árulta el, hogy az Öngyilkos osztag forgatására tart, ugyanis csatlakozott a stábhoz. Bár a videót nem sokkal később törölte is, James Gunn egy közös képpel megerősítette a hírt, hogy Stallone valóban benne lesz a filmben.

„Mindig imádok együtt dolgozni a barátommal, Sylvester Stallone-val és ez alól a The Suicide Squad mai forgatása sem kivétel. Bár Sly egy ikonikus filmsztár, a legtöbb embernek még így sincs semmi fogalma arról, hogy ez a fickó milyen tehetséges színész”

- írta a posztjához Gunn.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Gunn és Stallone együtt dolgoznak majd, hiszen a színész A galaxis őrzői 2. részében is szerepet kapott; és bár egyelőre nem lehet tudni, hogy az öreg Rambo milyen karakter bőrébe bújik majd, reméljük, hogy több időt kap a vásznon, mint a Marvel-filmben, és a jeleneteinek többsége nem úgy végzi, mint Jared Leto-é a 2016-os alkotásban.

A James Gunn-féle Suicide Squad 2021. augusztus 5-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás