promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott videó: mi történhet a James Gunn-féle Suicide Squad-ban?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Margot Robbie és Idris Elba akcióban.

Javában forog már A galaxis őrzői-filmeket is dirigáló James Gunn Suicide Squad-ja. Ahogy arról már mi is hírt adtunk, hogy a reboot vagy folytatás, vagy ki tudja micsoda már nem tervez Will Smith-el (Deadshot) és Jared Leto-val (Joker), míg előbbi helyét valószínűleg Idris Elba veszi át, addig Joker teljesen kimarad a filmből, csakúgy, mint Killer Croc, akit a 2016-os Öngyilkos osztagban Adewale Akinnuoye-Agbaje játszott.

Akiket biztosan viszontláthatunk, az Margot Robbie, mint Harley Quinn, Jai Courtney (Boomerang Kapitány), Joel Kinnaman (Rick Flag), és Viola Davis (Amanda Waller). Melléjük csatlakozik új szereplőként Idris Elba, Taika Waititi, John Cena, és Nathan Fillion. Hogy ők kiket fognak alakítani, azt egyelőre nem tudni, hiszen még a film IMDb-oldalán sincs bejegyezve.

A film forgatásáról nemrég kiszivárgott egy videó, amit a Twitteren osztottak meg. Ezen jól látszik, hogy Idris Elba, Margot Robbie, és még ketten az Öngyilkos osztagból készülnek szembeszálni valamivel, ami elől a statiszták fejvesztve menekülnek.

A mindössze pár másodperces felvételből ugyan nem sokmindent lehet kiszűrni, de abban biztosak lehetünk, hogy James Gunn-filmje nem lesz akció-, és brutalitásmentes, hiszen R-besorolással kerül 2021 augusztusában a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás