promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapesten forgatják a Marvel következő produkcióját is
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fekete Özvegy után a Marvel Studios stábja visszatér Budapestre, hogy nálunk forgassák le a Moon Knight című sorozatuk jelentős részét. Akik Keanu Reeves-t várnák kis hazánkba, azoknak csalódniuk kell, ugyanis nem ő fogja alakítani a Holdlovagot.

Korábban szárnyra kapott egy pletyka a Marvel egyik közelgő sorozatával, a Moon Knighttal kapcsolatban, miszerint a John Wick-, és a Mátrix-filmekből is ismert Keanu Reeves alakíthatja a címszereplő szuperhőst.

Ez a pletyka azonnal megdőlt, mikor elterjedt a hír, hogy Oscar Isaac formálhatja meg a Holdlovagot. A színészt korábban például a Star Wars új trilógiájában, az X-men: Apokalipszisben, és a Van Gogh az örökkévalóság kapujában-ban láthattuk, és 2021 októberében Denis Villeneuve Dűnéjében fog feltűnni. A film érdekessége, hogy bizonyos jeleneteit Budapesten forgatták, és ha hihetünk a Discussing Filmnek, akkor Isaac hamarosan visszatér Magyarországra.

A portál értesülései szerint ugyanis a magyar fővárosban fogják forgatni a Moon Knight jelentős részét.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy kis hazánkban forgatnak egy nagyszabású Marvel-projektet. Korábban a Fekete Özvegy egyes jeleneteit is itt vették fel. Bár a filmet a pandémia miatt jelentősen el kellett halasztani, de megéri rá várni; hiszen az alkotásnak nemcsak a forgatása miatt van magyar vonatkozása, de végre kiderül az is, hogy mi történt Budapesten, amire Natasha és Sólyomszem már korábban utalást tettek a Bosszúállókban.

A Moon Knight-ról egyelőre nem sok mindent tudni, de állítólag a forgatási munkálatok már 2021 elején megkezdődhetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás