promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars és a James Bond sztárja lehet az új Grindelwald
Borítókép:  Screen Rant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a Legendás állatok-filmeket gyártó Warner Bros. máris megtalálta a tökéletes személyt Gellert Grindelwald szerepére, aki Johnny Depp-től átveheti a stafétabotot.

Miután Johnny Depp elveszítette az úgynevezett „feleségverő” pert, a Warner Bros. gyakorlatilag azonnal megkérte a színészt, hogy hagyja ott a Legendás állatok franchise-t, és ne térjen vissza többet Gellert Grindelwaldként. Depp tiszteletben tartotta a stúdió kérését, és eleget is tett neki.

Bár a Legendás állatok 3. részének, szeptember 20-án megkezdődött forgatásán egyetlen jelenetet vettek fel vele, ennek ellenére Depp megkapja a teljes fizetését, ami a The Hollywood Reporter információi szerint egy 8 számjegyből álló összeg.

A stúdió pedig máris hozzálátott, hogy mihamarabb megtalálja az új Grindelwaldot, és tartani tudják a 2022. július 15-ére ütemezett premiert. Ha hihetünk a Deadline-nak, a Warner Bros. korai tárgyalásokat folytat Mads Mikkelsennel, aki nagy eséllyel lehet Johnny Depp utódja.

Kétségkívül ez egy remekül sikerült újracastingolás lenne, hiszen Mikkelsen már többször is bizonyította, hogy nemcsak kiváló színész, de nagyszerűen alakítja a negatív karaktereket. A dán színészt eddig olyan filmekben láthattuk, mint péládul a Casino Royale, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, a Doctor Strange, vagy éppen a nagysikerű Hannibal sorozat, amiben ő alakította a címszereplőt.

Egy biztos, ha Mikkelsen megegyezik a Warnerrel, és ő lesz az új Grindelwald, akkor rajta nem fog múlni a Legendás állatok folytatásainak sikere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás