promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson lesz Antal Nimród következő akciófilmjének főszereplője
Borítókép:  Liam Neeson / Open Road Films - Zero Gravity M / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kontroll rendezője, Antal Nimród ismét talált magának egy hatalmas hollywoodi filmet, ráadásul a legendás Liam Neesonnel.

Amerikában is felfigyeltek Antal Nimród tehetségére, így többek között elkészíthette a Ragadozók című alkotást, illetve a Metallicával is együtt dolgozhatott. Legutóbbi mozifilmje a 2017-es A Viszkis volt, ami óriási sikert aratott, és úgy látszik, hogy megint egy izgalmas projekten munkálkodik a népszerű rendező, ráadásul egy igazi világsztárral közösen.

Antal Nimród Liam Neeson főszereplésével fogja megcsinálni a Retribution (Megtorlás) című akciófilmet, ami egy üzletemberről szól, akinek bombát kötnek a kocsijára, és ha nem teljesíti az elkövető feltételeit, akkor felrobbantja őt – és a vele együtt utazó családját is, szóval felkészíthetjük magunkat egy igazán feszült műre.

A 2015-ös El desconocido című spanyol thrillert dolgozza fel Antal Nimród, az egyik producer pedig az a Jaume Collet-Serra lesz, akinek a Non-Stop, The Commuter – Nincs kiszállás és az Ismeretlen férfi című Liam Neeson-sikereket is köszönhetjük, szóval jó kezekben van a dolog, és valószínűleg ismét kapunk egy tökös kis filmet, ahogy azt a színésztől már megszokhattuk.

Külön öröm lehet számunkra, hogy ilyen kaliberű felkérést kapott Antal Nimród, hiszen Liam Neeson még mindig hatalmas névnek számít, és a rendező eddigi munkáiból kiindulva tökéletesen illik hozzá a Retribution, mivel A Viszkisben bebizonyította, hogy remekül ért az autósüldözéshez, szóval van miért várnunk a jó eséllyel 1-2 éven belül érkező végeredményt – aminek a története kísértetiesen hasonlít a Keanu Reeves-féle Féktelenülre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás