promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet a Féktelenül folytatása, ha Keanu Reeves is rábólint?
Borítókép:  Keanu Reeves és Sandra Bullock a Féktelenül című filmben / 20TH CENTURY FOX / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy sor kerülhet egy újabb Keanu Reeves-széria feltámasztására, de a rendezőnek van két elég komoly feltétele a visszatéréshez.

Jan de Bont (Twister, Az átok) 1994-ben készítette el a Féktelenül című alkotást, amiben Keanu Reeves és Sandra Bullock egy olyan buszon ragadnak, amire bomba van szerelve, és ha 50 mérföld/óra sebesség alá mennek, akkor az utasokkal együtt felrobbannak. Egy igazán izgalmas, látványos akciófilmet kaptunk, amit máig imád a közönség – a második résszel ellentétben, amiben Keanu Reeves már nem is tért vissza, ráadásul a rendező is csak kényszerből vállalta el.

Most viszont van esély rá, hogy megkapjuk a Féktelenül igazi folytatását, ugyanis Jan de Bont azt mondta, hogy csupán egy jó forgatókönyv, és Keanu Reeves kell neki ahhoz, hogy elkészítse, hiszen az ő karaktere miatt működött az eredeti film is – Sandra Bullock viszont meglepő módon nem került megemlítésre, pedig valószínűleg rá is kíváncsi lenne a közönség.

Aggodalomra adhat okot, hogy a stúdión egyáltalán nem érezni, hogy komolyabban érdekelné őket a Féktelenül harmadik része, ráadásul Jan de Bont a 2003-as Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője óta egyetlen filmet sem rendezett, szóval valószínűleg eléggé berozsdásodott. Ettől függetlenül biztos, hogy a rajongókat nagyon érdekelné a mű, főleg, ha Keanu Reeves is benne lenne – aki amúgy jelenleg is a Mátrix 4-et forgatja Berlinben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás