Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone a kutyájával együtt írta a Rockyt – kép

Sylvester Stallone a kutyájával együtt írta a Rockyt – kép

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone a kutyájával együtt írta a Rockyt – kép

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.11.09. 09:39

A legendás Sylvester Stallone most megmutatta, hogy nézett ki 45 évvel ezelőtt, miközben a Rocky forgatókönyvén dolgozott a cuki kutyusával.

Több ikonikus karaktert is köszönhetünk Sylvester Stallone-nak, hiszen például ő alakítja az akcióhősök etalonját, Rambót, illetve az aranyszívű bokszolót, Rockyt is. Utóbbi volt az, ami örökérvényű filmsztárrá tette őt 1976-ban, mivel nem elég, hogy az alkotás főszereplőjeként tündökölt, de még a forgatókönyv is az ő nevéhez fűződik – most viszont kiderült, hogy nem egyedül neki köszönhető a siker.

„HATALMAS VISSZATEKINTÉS! Így írtam a Rocky eredeti forgatókönyvét 1975-ben. Látható a zseniális négylábú írótársam, BUTKUS is, aki a vállam fölött figyel. Igazából neki jobb volt a helyesírása, mint nekem”

– írta Sylvester Stallone a nemrég kirakott mókás kis képhez.

Butkus 1969-ben került Sly-hoz, és egészen 1981-ig boldogították egymást, amikor szegény kutyus egy szívroham következtében meghalt. Az első két Rocky-filmben láthattuk őt, és a színésznek még most is nagyon hiányzik, hiszen igazi társra talált benne. Akármennyire is viccesen hangzik, tényleg sokat számított Butkus jelenléte abban, hogy Sylvester Stallone megírja pályafutása legjobb filmjét, így a rajongók örökké hálásak lehetnek a hűséges ebnek.

Itt lehet megtekinteni, ahogy Sly és Butkus együtt dolgoznak:

Borítókép: Sylvester Stallone / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP