promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone a kutyájával együtt írta a Rockyt – kép
Borítókép:  Sylvester Stallone / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Sylvester Stallone most megmutatta, hogy nézett ki 45 évvel ezelőtt, miközben a Rocky forgatókönyvén dolgozott a cuki kutyusával.

Több ikonikus karaktert is köszönhetünk Sylvester Stallone-nak, hiszen például ő alakítja az akcióhősök etalonját, Rambót, illetve az aranyszívű bokszolót, Rockyt is. Utóbbi volt az, ami örökérvényű filmsztárrá tette őt 1976-ban, mivel nem elég, hogy az alkotás főszereplőjeként tündökölt, de még a forgatókönyv is az ő nevéhez fűződik – most viszont kiderült, hogy nem egyedül neki köszönhető a siker.

„HATALMAS VISSZATEKINTÉS! Így írtam a Rocky eredeti forgatókönyvét 1975-ben. Látható a zseniális négylábú írótársam, BUTKUS is, aki a vállam fölött figyel. Igazából neki jobb volt a helyesírása, mint nekem”

– írta Sylvester Stallone a nemrég kirakott mókás kis képhez.

Butkus 1969-ben került Sly-hoz, és egészen 1981-ig boldogították egymást, amikor szegény kutyus egy szívroham következtében meghalt. Az első két Rocky-filmben láthattuk őt, és a színésznek még most is nagyon hiányzik, hiszen igazi társra talált benne. Akármennyire is viccesen hangzik, tényleg sokat számított Butkus jelenléte abban, hogy Sylvester Stallone megírja pályafutása legjobb filmjét, így a rajongók örökké hálásak lehetnek a hűséges ebnek.

Itt lehet megtekinteni, ahogy Sly és Butkus együtt dolgoznak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás