promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Amerikai fater 16. évada

Jön az Amerikai fater 16. évada

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kell tovább várni, az animációs vígjátéksorozatok hazai kedvelőinek nagy örömére november 9-től országos TV premierrel érkezik az Amerikai fater 16. évada.

Hétfőtől újabb fordulatokkal folytatódik a Smith család szélsőséges karaktereinek története. Jön a konzervatív családfő Stan Smith (Seth MacFarlane), felesége Francine, gyermekeik Hayley és Steve, és persze Roger, a szarkasztikus földönkívüli, valamint Klaus, az egykori NDK-s sportoló, aki a CIA merényletének köszönhetően ma már egy aranyhal testében éli mindennapjait.

A friss részekben tovább folytatódnak a csöppet sem hétköznapi család kalandjai, és garantáltan újabb meglepetések várják a nézőket. A 16. évad egyik különlegessége, hogy számos cameo is feltűnik az epizódokban. Látható lesz többek között Jane Lynch amerikai színésznő, humorista, Craig Robinson, és például The Weekend, az etiópiai származású kanadai énekes, dalszerző is, aki az adott rész társírójaként is szerepet vállalt.

Seth MacFarlane, akinek a Family Guy című, nagysikerű sorozatot is köszönhetjök, régóta futó animációs vígjátékának 15. évfordulóját ünnepli az Amerikai fater 16. évadával.

Az új részeket november 9-től, minden hétöznap 22 órától láthatjuk a TV2 Comedy-n.

Borítókép:  WallpaperAccess

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás