promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
South Park vagy Family Guy?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Én nem tudnék dönteni, de felesleges is, mert mindkettőnek meg van a maga erőssége, bár a South Park egyértelműen csúszik lefelé a lejtőn. Ettől függetlenül továbbra is nézem az új évadok részeit, de Trey Parker és Matt Stone alkotóknál már nem megy úgy a kreatív poén írás, mint régen.

A Family Guy az írók hadának köszönhetően még mindig tartja magát, és sokak szerint ott pont fordított az irány, mert bár van elcsépelt dolog a szálakban, de a széria inkább fejlődött az évek során, mint visszacsúszott.

De melyikre keresnek rá többen a Googleban? Ennek az égető kérdésnek a Marketing 21 blog járt utána. Eszerint a South Parkra 33100 alkalommal kerestek átlagosan havonta, miközben a Family Guy 74000 kereséssel zárt az élen. Szóval így van, ebben a Family Guy győzött.

A legnépszerűbbek között megtalálható még a Simpson család 12100 átlagos havi kereséssel, az Amerikai fater 9900 kereséssel, valamint a Cleveland-show is éppen kimutatható 2400 lekérdezéssel. Ugyebár utóbbi kettő is még a Family Guy csapatához tartozik.

Hála égnek jómagam nem sértődöm meg a keresésen, mivel imádom a top 4-ben lévőket. A Cleveland-show kivételt képez, mert fantáziátlan lett, meg is bukott, ezért Clevelandnek vissza kellett költöznie a Family Guyba. (Torony; Marketing21)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás