Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön az Ünneprontók ünnepe folytatása, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Jön az Ünneprontók ünnepe folytatása, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Zene, Film & Kultúra

Jön az Ünneprontók ünnepe folytatása, ráadásul az eredeti szereplőkkel?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:02

Végre úgy tűnik, hogy 15 év után elkezdenek dolgozni az Ünneprontók ünnepe című vígjáték második részén, amiben elvileg Vince Vaughn és Owen Wilson is visszatér.

2005-ben mutatták be David Dobkin (Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története) Ünneprontók ünnepe című komédiáját, ami két nőcsábászról szól, akik idegen esküvőkre lógnak be, hogy ott szépen becsajozzanak. Az alkotás gigantikus siker lett, hiszen csak az Egyesült Államokban több mint 209 millió dollárt termelt, ami elképesztő összegnek számít, főleg egy vígjáték esetében.

Hihetetlen, hogy ezek után nem jött belőle rögtön egy folytatás, hiszen Hollywood mindig bezsong a pénz gondolatától, de a készítők nem akarták, hogy csak azért csináljanak egy művészileg indokolatlan filmet, hogy a stúdió egy hatalmasat kaszáljon vele. Ők inkább érlelték magukban a dolgot, hátha egyszer érdemes lesz újra elővenni Vince Vaughn és Owen Wilson karakterét – és most eljött az idő.

Vince Vaughn elárulta egy interjúban, hogy megtörtént az első komoly beszélgetés, hogy vele, Owen Wilsonnal és David Dobkinnal elkészüljön az Ünneprontók ünnepe 2, hiszen végre kitalálták a tökéletes történetet, ami biztos, hogy nagyon fog tetszeni a rajongóknak.

Ez persze még nem garancia arra, hogy tényleg elkészül a film, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy hármójuknak valamilyen úton-módon sikerül elintézniük a dolgot. Állítólag még a hamarosan leköszönő James Bondot, Daniel Craiget is szeretnék meggyőzni, hogy ő alakítsa a leglegendásabb „ünneprontót” – ráadásul egy fecske fürdőnadrágban –, szóval már emiatt is izgatottan várhatjuk a mű érkezését.

Borítókép: Owen Wilson és Vince Vaughn az Ünneprontók ünnepe című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria