promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Feketék fehéren folytatása?
Borítókép:  Feketék fehéren / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kedvelt komikus, Marlon Wayans olyan dolgot árult el a Feketék fehéren 2-ről, ami jó eséllyel nagyon boldoggá fogja tenni a rajongókat.

2004-ben mutatták be a Marlon és Shawn Wayans főszereplésével készült Feketék fehéren című vígjátékot, amiben két színes bőrű FBI-ügynök úgy próbál megoldani egy ügyet, hogy fiatal, fehér nőnek álcázzák magukat. Az alkotás hatalmas sikert aratott, és az évek alatt sokak egyik kedvenc komédiája lett, hiszen tele volt elvetemült poénokkal, és maradandó jelenetekkel.

Tavaly a rajongók legnagyobb örömére az egyik szereplő, Terry Crews – aki a kigyúrt hódítót alakította a filmben – azt mondta, hogy jönni fog a második rész, most pedig Marlon Wayans egyszerre cáfolta, és megerősítette ezt egy interjúban:

„Terry hazudik, de ezt nem mondanám a szemébe, mert túl izmos, és nem akarom, hogy megverjen. Dolgozunk rajta, de nem mondom biztosra, hogy elkészül. Szólni fogok, ha már biztos. De azért lassan haladunk előre”.

Ezzel a színész elárulta, hogy tényleg tervezik a Feketék fehéren folytatását, de valószínűleg a stúdiónak ennyi idő után már egyáltalán nem olyan fontos ez a projekt, hogy sürgesse a készítőket. A Horrorra akadva-széria sztárja, Marlon Wayans már többször is említette, hogy ezzel a filmmel kapcsolatban kérdezik őt a legtöbbet, és szerinte tökéletes időzítés lenne mostanában megcsinálni a második részt, hiszen éppen ideje egy jót nevetnünk magunkon – szóval van remény.

Itt lehet megtekinteni egy részletet az interjúból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás