Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghalt a Vissza a jövőbe színésze

Meghalt a Vissza a jövőbe színésze

Zene, Film & Kultúra

Meghalt a Vissza a jövőbe színésze

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:40

Elsa Raven 91 éves korában, Los Angeles-i otthonában hunyt el. A színésznőt többek között a Vissza a jövőbe, és a Titanic miatt ismerhették.

Újabb szomorú hír érkezett a filmvilágból. A 91 éves Elsa Raven halálát az ügynöke, David Shaul közölte a Deadline-al. A színésznő 1929. szeptember 21-én született a dél-karolinai Charlestown-ban. Számos híres mellékszerep fűződik a nevéhez, ezek közül az egyik leghíresebb a Vissza a jövőbe aktivistája volt, aki az óratorony helyreállítására gyűjtött pénzt.

„Mentsük meg az óratornyot!”

- hangzott el abban a bizonyos jelenetben.

De ugyancsak ismert szerepei közé sorolható a Titanic, amiben Rosalie Ida Straus-t alakította. Ugyebár a Straus-házaspár az eddig készült összes Titanic feldogozásban – legyen az film vagy sorozat – megjelent, hiszen Ida volt az az idős asszony, aki nem volt hajlandó beszállni a mentőcsónakba, inkább a férjével együtt a hajón maradt, és egymás karjaiban haltak meg a katasztrófában.

James Cameron 11 Oscar-díjas alkotásában akkor láthatjuk a házaspárt, mikor a zenekar a Közelebb, közelebb, Uram, hozzád! (Nearer, My God, to Thee) című himnuszt játszották.

Borítókép: Manzil News

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria