Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Scooter 2020-nak beszóló slágere még metál verzióban is veretős

A Scooter 2020-nak beszóló slágere még metál verzióban is veretős

Zene, Film & Kultúra

A Scooter 2020-nak beszóló slágere még metál verzióban is veretős

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Hatalmasat robbantott a Scooter, ugyanis a „FCK 2020” című zenéjük mindenkiből előhozta a pörgést, ráadásul még egy metálzenekart is megihletett.

Viszonylag kevesen hitték volna, hogy pont a legendás Scooter lesz az, aki talán a leginkább össze tudja foglalni az emberiség érzéseit az idei évvel kapcsolatban. Mondjuk 2020 már annyi meglepetést hozott eddig is, hogy igazából várható volt valami hasonló fordulat, de az biztos, hogy a „FCK 2020” akkorát ütött, hogy pár nap alatt máris közel 2,5 millió ember volt kíváncsi arra, hogyan int be a Scooter ennek a rettenetes esztendőnek.

Minden szempontból elsöprő sikert ért el a Scooter, amit talán az mutat a legjobban, hogy a metálfeldolgozásairól elhíresült Pene Corrida nevű holland banda is feldolgozta a „FCK 2020”-t, ráadásul kőkeményen, ahogy illik.

Az már kiderült, hogy a Scooter zenéjét szinte mindenki tudja értékelni bizonyos szinten – hiszen többek között a Bloodhound Ganget is megihlette az egyik számuk –, de egy ilyen gyorsan elkészült cover igazi megtiszteltetésnek minősül. A Pene Corrida eddig olyan örökérvényű slágerekhez nyúlt hozzá, mint például Adele „Hello”-ja, a Backstreet Boys „Everybody (Backstreet's Back)”-je vagy az ABBA „Mamma Mia”-ja – szóval elég impozáns társaságba került a Scooter.

Itt lehet meghallgatni a „FCK 2020” Pene Corrida-féle metál változatát:

Itt pedig a Scooter eredetijét élvezhetjük:

Borítókép: Scooter / youtube.com/Kontor.TV (screenshot)