promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Assassin's Creed sorozaton dolgozik a Netflix
Borítókép:  Assassin's Creed / via microsoft.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas bejelentést tett a Netflix, ugyanis kiderült, hogy több alkotást is terveznek a világhírű Assassin's Creed játékok köré.

2007-ben indult világhódító útjára a Ubisoft Assassin's Creed nevű játékszériája, ami hamar a gamerek egyik kedvence lett, hiszen a viszonylag szabad világának köszönhetően azt csinálhattuk a múltban bérgyilkosként, amit csak akartunk. A készítők egy érdekes történettel, és rengeteg izgalmas akcióval leptek meg minket, hogy igazán maradandó legyen az élmény, miközben még a házak falára is felmászhattunk, ha úgy tartotta kedvünk.

Az utóbbi években már több nagysikerű folytatást is kaptunk, ráadásul 2016-ban egy sok szempontból csalódást okozó filmadaptáció is készült Michael Fassbender főszereplésével, de most úgy néz ki, hogy új életet lehelnek ebbe a különleges szériába, és ez még csak a kezdet, hiszen a stúdiónak nagy tervei vannak.

Bejelentették, hogy a Netflix éppen egy élőszereplős Assassin's Creed sorozaton, egy animén, és egy animációs alkotáson dolgozik egyszerre, ezzel pedig rendesen meglepték a rajongókat.

Az még nem derült ki, hogy a játékok alapján készülnek a művek, vagy esetleg teljesen új történetet dolgoznak fel, de az biztos, hogy rengeteg potenciál van bennük, és jó eséllyel a film után maradt keserű szájízt is sikerül majd leöblíteniük az alkotóknak, ha már ilyen hatalmas projektekről van szó.

Nem is időzíthettek jobban a hírrel, hiszen az Assassin's Creed legújabb, Valhalla nevezetű része november 10-én jelenik meg, szóval a közönség felkötheti a gatyáját, mivel valószínűleg lesznek még itt izgalmak a következő időszakban.

Itt lehet megtekinteni a Netflix árulkodó videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás