promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették, hogy mikor jön a PlayStation 5, és mennyibe fog kerülni
Borítókép:  PlayStation 5 és PlayStation 5 Digital Edition / via 24.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sony hivatalosan is elárulta a PlayStation 5 megjelenésének időpontját, és végre arra is fény derült, hogy mennyit kell majd fizetnünk érte.

A játékosok már világszerte nagyon várják, hogy kezükbe vegyék a Sony újgenerációs konzolját, a PlayStation 5-öt, hiszen az eddigi információk szerint egy különleges funkciókkal teli, minden eddiginél jobb termékkel készülnek számunkra a fejlesztők. Ráadásul egyből két verzióban is piacra dobják, hiszen a sima mellett lesz egy olyan kiadás is, ami a digitális tartalmakra lett kitalálva, így nem képes lejátszani lemezeket, csak a letöltött játékok futnak rajta.

A Sony bejelentette, hogy már nem kell sokáig izgulnunk, ugyanis november 19-én érkezik a boltok polcaira a PlayStation 5, aminek az alap, optikai meghajtós szériája 184 990 Ft-ba fog kerülni, a Digital Edition pedig 149 990 Ft-ért lehet a miénk.

Nagyjából ilyen összegekre számítottak az elemzők, szóval szerencsére nem szállt el a Sony, így már most tudjuk, hogy a PS5 lesz az idei karácsony legnagyobb dobása. Az is kiderült, hogy ha valaki plusz kontrollert szeretne a gépéhez, annak 25 990 Ft-ot kell fizetnie érte, a játékok ára pedig nagyjából 21 990 – 29 990 Ft között mozog, de az eddig kirakott demók alapján le fog esni az állunk tőlük, az biztos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás