Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rossz hír érkezett a Sherlock Holmes 3. részéről

Rossz hír érkezett a Sherlock Holmes 3. részéről

Zene, Film & Kultúra

Rossz hír érkezett a Sherlock Holmes 3. részéről

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:18

Bár úgy tűnt, hogy 2021 végén már tényleg láthatjuk a Sherlock Holmes várva várt 3. részét, a film rendezője most borzasztó hírt volt kénytelen közölni a rajongókkal.

Mind ez idáig nem sok információt lehet tudni a Sherlock Holmes 3. részéről, egyelőre az tűnt biztosnak, hogy 2021. december 21-ére van kitűzve a premierdátum. Emellett olyan pletykákat lehetett hallani, hogy Mark Strong és Jared Harris után az új Star Wars-filmek sztárja, Oscar Isaac lehet az angol mesterdetektív új nemezise, bár ezt azóta sem erősítették meg.

Nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem akar elkészülni az új Sherlock Holmes-film, ugyanis a stúdió nemrég parkolópályára tette az egész projektet a világjárvány miatt. Erről maga a film rendezője, Dexter Fletcher beszélt, amikor a Celebrity Catch Up Podcast vendége volt:

„Amíg nem tudjuk, merre tart a világ és mi fog történni a közeljövőben, addig állni fog a projekt. Elvégre most hogyan tudnál biztonságosan összeterelni egy csomó embert, akiket aztán még ide-oda kellene utaztatni is? Nem is beszélve a romantikus jelenetekről. Szóval elég komplikált a helyzet”.

Nem tudni, hogy hol tart jelenleg a Sherlock Holmes 3. részének forgatása, vagy egyáltalán elkezdték-e már forgatni, mindazonáltal annyi bizonyos, hogy a jövő évi premiernaptár alaposan át lesz alakítva, és Dexter Fletcher alkotása nem lesz köztük.

Borítókép: IMDb