Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien összeköltözik a Viszkissel

Vasvári Vivien összeköltözik a Viszkissel

Zene, Film & Kultúra

Vasvári Vivien összeköltözik a Viszkissel

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

A TV2 mostanában rákapott arra, hogy a legnézettebb műsoraiban jelenti be egy-egy közelgő produkciójának résztvevőit. Így esett meg, hogy a Sztárban sztár legutóbbi adásában mutatkoztak be A Farm VIP szereplői.

A Farm VIP a nemzetközileg ismert formátum megújított verziójában, november 15-én első epizódjával kerül képernyőre a TV2 őszi kínálatában. A vadonatúj, nagyszabású kalandreality műsorban tizennégy híresség, két hét fős csapatra bontva vállalkozik arra, hogy a hétköznapok kényelmét hátrahagyva: áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A műsor azonban korántsem merül ki ennyiben.

A két csapat ugyanis folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki megnyeri a Farm VIP főnyereményét.

A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci, és Novák Zalán száll versenybe, míg a sárga csapatot Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, valamint Jóni Máté erősíti majd.

Az, hogy melyik szállást vehetik birtokba a csapatok, hogyan birkóznak meg az együttélés nehézségeivel, vagy éppen ki, hogy teljesít a tőle szokatlan szerepkörben és az izgalmas feladatokban, az hamarosan kiderül.

Mivel a Sztárban sztár 7. évada hamarosan véget ér, a helyére fog kerülni A Farm VIP, aminek első adását november 15-én este láthatjuk a TV2-n.

Borítókép: TV2 Sajtószoba