promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa miatt pofozta fel Gáspár Zsoltit a felesége
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Zsolti felesége és fia nem hagyta szó nélkül a versenyző a férfi érdeklődését Demcsák Zsuzsa irányába.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg férjével, Krishannal.

Azonban a TV2 a napokban adja le azokat a részeket, amelyekben párcserés feladatok voltak napirenden – írja a Blikk. Így került egy csapatba Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti. A férfi vagy a taktika részeként, vagy mert tényleg tetszett neki az egykori műsorvezető, elkezdett udvarolni Demcsák Zsuzsának:

  • „Cukor a bulád! Fordulj meg, hadd lássam a bulkeszt!”
  • majd zöldséggel próbálta levenni a lábáról a nőt: „Megkóstolhattad volna az uborkámat, Magyarországon nem eszel ilyen jó, vastag uborkát!”
  • az esti szálláskeresésnél így kedveskedett: „Olyan masszírozást kapnál tőlem, hogy kétségbeesnél, csillagokat látnál”

Demcsák Zsuzsa azonban csak nevetett a férfi próbálkozásain, és le tudta szerelni Gáspár Zsoltit:

„Tény, hogy az emberiség 99 százaléka nem merne ilyen csípős megjegyzéseket tenni nekem, de természetesen ezeket poénra vettem. Bár voltak pillanatok, amikor a 60 fokban már kiakadtam a folytonos szövegelésén. A szálláson azért lobbizott, hogy egy szobába kerüljünk, hogy elmondhassa, ha külön ágyon is, de velem aludt. Mivel nem értette, miről beszélek a szálloda menedzserével, így a kérése helyett azt tolmácsoltam a hölgynek, hogy minél távolabb eső szobákban helyezzenek el minket. Vicces pillanatokban nem volt hiány, de rövid pórázon kellett tartanom. Kezdetben szövetkeztünk, utána próbáltuk hátráltatni egymást, a szálláskeresésnél azonban kénytelen volt teljesen háttérbe húzódni, onnantól semmi gond nem volt vele. Egyébként nagyon kedvelem őt, a férjem és a gyerekeim is imádják.”

Gáspár Zsolti felesége és fia nem igazán díjazták a férfi megjegyzéseit:

„Kaptam egy nagy sallert a feleségemtől, tartok is az esti teljes adástól. Én viszont nagyon örültem Zsuzsának, mert már régebben is sokat néztem őt a tévében. Több napot is együtt tölthettünk volna!”

A TV2 reggeli műsorában is együtt szerepelt Demcsák és Gáspár. A nő a felvételre hozta magával férjét, akivel baráti viszonyt ápol Krishan.

„Üdvözöllek, barátom! Még mindig gyönyörű a nejed, jó választás!”

– mondta Gáspár Zsolti az indiai férfinak.

Demcsák Zsuzsa Krishannal és családjával a következőket mondta:

„Az első perctől befogadta a családom Krishant, a gyerekeim és a szüleim is imádják, aminél nincs fontosabb számomra! A férjem egy nagyon jó ember, nagyon jó társ, és szerintem jó apai ösztönei vannak.”

A Bors szerint küszöbön áll a pár magyarországi esküvője is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás