Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

27 év után ismét közös képen láthatjuk a Jurassic Park sztárjait

27 év után ismét közös képen láthatjuk a Jurassic Park sztárjait

Zene, Film & Kultúra

27 év után ismét közös képen láthatjuk a Jurassic Park sztárjait

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 19:32

A Jurassic World: Világuralom a rajongók legnagyobb örömére visszahozza az eredeti film szereplőit, akik most összeálltak egy egész megható fotó erejéig.

1993-ban Steven Spielberg a nagyvásznon élesztette fel a dinoszauruszokat, hogy megmutassa nekünk, mennyire csodálatos, és félelmetes lények. A Jurassic Park gigantikus sikert aratott, a közönség pedig egy életre szívébe zárta a három főszereplőt, Jeff Goldblumot, Laura Dernt és Sam Neill-t. Az alkotás rengeteg folytatást kapott, és ugyan ők is feltűntek a különböző részekben, de sosem egyszerre – egészen idáig.

A jelen állás szerint 2022. június 10-én érkező Jurassic World: Világuralom-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett feltűnnek majd a Jurassic Park sztárjai is, így végre 27 esztendő után közös filmben fognak szerepelni a rendezőnek, Colin Trevorrow-nak köszönhetően, aki igazán grandiózus lezárást tervez a trilógiának.

Most pedig végre friss kép is érkezett a három hírességről, ráadásul a 2014-ben elhunyt Richard Attenborough-ról elnevezett stúdióépület előtt lőttek magukról egy szelfit, hogy ezzel tisztelegjenek a remek filmkészítőként is tevékenykedő egykori színésztársuk előtt.

Az biztos, hogy a széria rajongói nagyon izgatottak Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum visszatérése miatt, hiszen többek között nekik köszönhető, hogy annyira megszerettük a Jurassic Park világát. Külön öröm, hogy a folytatásban állítólag nem csupán rövid ideig felbukkanó vendégszereplők lesznek, hanem az akciójelenetekben is bőven kiveszik a részüket, szóval van miért várnunk az alkotást.

Itt lehet megtekinteni a fent említett közös fotót:

Borítókép: Sam Neill, Jeff Goldblum és Laura Dern a Jurassic Park című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria