promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Damon beszólt Ben Afflecknek a Batman miatt
Borítókép:  Omaze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hát igen, Ben Affleck már bukta a szerepet, azóta Robert Pattinson a nyerő ember.

Ben Affleck még februárban igazán erős őszinteséggel mesélt arról, hogy az alkoholproblémái miatt kellett maga mögött hagynia Batman karakterét. Sok volt a gond, és a DC sötét világa csak erősítette volna a depresszióját. A színész úgy volt vele, ha folytatja, akkor halálra fogja inni magát.

A közönség először nem tudott megbékélni vele, hogy Robert Pattinson lesz az új hős, de már mindenki várja Matt Reeves alkotását, aki egy teljesen új denevér-univerzumba kalauzol el minket.

Közben bármi is van Ben Affleck körül (most például megborotválkozott), a barátságuk örök marad Matt Damonnal. Már gyerekkorukban szomszédok voltak, és együtt meneteltek az Oscar-díjig a Good Will Hunting című filmmel. Affleck persze azóta szerzett még egyet az Argo-akció miatt.

A két színész most az Omaze segítségével gyűjt adományt, akik ki szoktak sorsolni egy közös kajálást különböző sztárokkal – ebben az esetben Affleck és Damon van a középpontban. Előbbi le is állítja a videót, és szól a barátjának, hogy legyen kicsit lelkesebb, hadd gördüljenek befelé azok az adományok.

„Csábítsd őket azzal, hogy a szerencsés támogató Bourne-nal és a Sötét Lovaggal ülhet egy asztalhoz”

– mondja Affleck, akinek Damon visszaszól, hogy

„Mert Robert Pattinson is jön?”

Affleck próbál visszavágni, hogy Damont is leváltotta Jeremy Renner, de aztán a barátja kioktatja, hogy ő Aaron Cross volt, és nem Jason Bourne. A páros még mindig eszméletlenül jól tudja szívatni egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás