Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bőrpofa visszatér: jövőre érkezik az új Texasi láncfűrészes-film

Bőrpofa visszatér: jövőre érkezik az új Texasi láncfűrészes-film

Zene, Film & Kultúra

Bőrpofa visszatér: jövőre érkezik az új Texasi láncfűrészes-film

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:13

Remek hírt kaptak a félelmetes alkotások rajongói, ugyanis Hollywood új életet lehel A texasi láncfűrészes mészárlás-szériába.

1974-ben mutatták be Tobe Hooper A texasi láncfűrészes mészárlás című klasszikus horrorfilmjét, amit a mai napig minden idők egyik legrémisztőbb művének tartanak. Megkaptuk általa az ikonikus Bőrpofát, aki az arcán hordja áldozatai levágott bőrét, ezzel pedig annyira felkavaró élményt nyújt, hogy ott a helye a legbrutálisabb horrorikonok között.

Most kiderült, hogy 2021-ben új Texasi láncfűrészes-filmet kapunk, ráadásul a Vaksötét és a Gonosz halott rendezője, Fede Alvarez lesz a producere, ami egyet jelent a feszültséggel, izgalommal, és persze a gyomorforgatóan véres jelenetekkel.

A rebootot egy elég tapasztalatlan rendező, David Blue Garcia fogja elkészíteni, a forgatókönyvet pedig Chris Thomas Devlin írja, akinek ez lesz az első munkája, szóval nem hangzik túl fényesen a dolog, és még ismertebb színészek sem lesznek benne, hiszen az egyetlen „húzónév” talán Elsie Fisher, akit a Nyolcadik osztály című dráma/komédiában, illetve a Castle Rock legutóbbi évadjában láthattunk.

Sajnos az sem túl kecsegtető, hogy az előző rendező egy hét után felmondott kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, szóval hiába számít ez egy potenciálisan sikeres projektnek, eddig úgy néz ki, hogy nem fog nagyot ütni, és egyedül Fede Alvarez jelenléte adhat okot bizalomra – kár, pedig Bőrpofa igazán megérdemelne már egy jó filmet.

Itt lehet megtekinteni a 2021-ben érkező alkotás első kedvcsináló poszterét, ami viszont elég hangulatosra sikeredett:


Kép: Teaser / via slashfilm.com

Borítókép: Bőrpofa / via dallasnews.com