promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub bejelentése letarolhatja a magyar televíziós piacot
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete 2020-ban is megrendezte a Big Picture-t. Az online konferencián az RTL Magyarország számos, még az idén képernyőre kerülő újdonsága mellett jövőre látható új, napi sorozatot, magyar és hollywoodi filmsikerek televíziós premierjét jelentette be. Az is kiderült, hogy jövőre lesz X-Faktor és Cápák között, illetve tervben van a Survivor és még sok más produkció is.

Az RTL Klubon november 1-től látható Friderikusz Sándor új műsora Életünk története-sztárpárok jövőutazása címmel. Minden adásban egy-egy szerelmes pár, házaspár vagy testvérpár gondolkodik majd azon, hogy mi lesz velük a következő fél évszázadban. Ehhez persze – a legprofibb maszkmesterek segítségével – szembe kell majd nézniük a 20, vagy akár az 50 évvel idősebb önmagukkal.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással.

Október 19-től már látható a Házasodna a gazda, amit most három héten át, minden hétköznap este követhetnek a nézők, és még idén képernyőre kerül A Konyhafőnök VIP következő évada is sztárokkal.

Az RTL Magyarország az elmúlt években újraélesztette a televíziós sorozat műfaját, és egyúttal legfontosabb szereplőjévé vált. Olyan sikeres heti és napi sorozatokat tudhat magáénak, mint a Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, az Alvilág, a Jófiúk, a Mellékhatás, vagy az Apatigris. Az elmúlt öt évben nem múlt el úgy televíziós szezon, hogy az RTL Magyarország ne mutatott volna be új heti sorozatot, a terv pedig az, hogy a következő években szezononként legalább 50-60 új magyar heti sorozatepizód lesz látható az RTL Magyarország képernyőin. Így A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik. Az eddig bemutatott összes sorozatunk minden epizódja pedig ezen az őszön ismét elérhetővé válik az RTL Most+ nézői számára.

A 2019 januárjában indult Drága örökösök hamar az ország kedvencévé vált. A sorozat szeptember végéig 230 alkalommal került képernyőre új epizóddal, ebből 216 alkalommal a legnézettebb tévéműsor volt az adott estén. És bár idén karácsonyra kiderül, hogy mi lesz az Ökörapáti családi örökséggel, a Drága örökösök alkotói már dolgoznak az új sorozaton, ami januártól lesz látható az RTL Klubon. 

A Big Picture konferencián láthattak először részletet a Keresztanyu című napi sorozatból, amely az ukrán-magyar határhoz közeli faluban játszódik. Ebben a családi történetben is nagy lesz a tét, sok humorral, intrikával és rejtéllyel. A Keresztanyu showrunnere Hámori Barbara, címszereplője Molnár Piroska, akit olyan ismert színészek társaságában lehet majd látni, mint Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs.

Az RTL II-n lesz az év utolsó premierje: novemberben indul a Való Világ jubileumi, 10. évada Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is egy teljesen megújult villa várja majd a ValóVilág powered by Big Brother leendő lakóit, de természetesen nem ez lesz az egyetlen újdonság, ami a játékosokra vár majd.

Az RTL Magyarország már eddig is számos magyar film elkészítéséhez járulhatott hozzá. A közeljövőben az alábbi filmeket láthatják ezek közül az érdeklődők az RTL Klub, a Film+ és az RTL Most képernyőjén: Zárójelentés, Most van most, X-A rendszerből törölve, Drakulics elvtárs, Pesti balhé, Seveled, Napszállta.

Igazi blockbusterek lesznek láhatók az RTL Magyarország csatornáin. Kicsik és nagyok többek között olyan nagysikerű filmeket láthatnak, mint a Star Wars: Skywalker kora, Bosszúállók: Végjáték, Csillag születik, Az oroszlánkirály, Jégvarázs 2., Marvel Kapitány, Joker, Aladdin, Venom, Nyúl Péter, Hotel Transylvania 3., Ocean’s 8 – Az évszázad átverése.

A következő évadban lesz X-Faktor, Cápák között és a járványhelyzet alakulásának függvényeben az RTL Magyarország tervez a Survivor című realityvel is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás