promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapesten lesz az MTV European Music Awards
Borítókép:  KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2020. október 20-a kétségkívül zeneipari történelmi napként vonul a köztudatba. Budapest ad otthont az MTV European Music Awards gálának. 

Az 1994 óta minden évben hatalmas nézőszámmal (mind online, mind élő) bíró rendezvény idén rendhagyó műsorral jelentkezik Magyarországról. A díjátadóról, show-ra átkeresztelt adás 200 országban lesz elérhető, mely közel egy milliárd ember tekintetét csábíthatja a képernyők elé. A műsor kizárólag az MTV csatornáin, illetve az interneten keresztül lesz követhető. 

„Az adás 4 ikonikus magyarországi helyszínről jelentkezik majd”

– mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. 

Szentkirályi azt is hozzátette, hogy a nemzetközi turistákért hamarosan újrainduló versenyben komoly előnyt jelent nemcsak Budapest, hanem Magyarország számára is egy ilyen nagyszabású világesemény megszervezése.

A november 8-i rendezvény további helyszíneit még London biztosítja, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy látványos show-val készülnek a szervezők. 

„Az MTV EMA 2020 Show megrendezésére 2019-ben nyújtott be pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA), az esemény lebonyolítására a magyar kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül nyújt támogatást”

– közölte az MTÜ.

Mint minden évben, így 2020-ban is magyar jelöltekkel bővült az EMA-listája. A magyar mezőnyben többek közt olyan előadók és zenekarok csapnak össze, mint Metzker Viki, ByeAlex, Irie Maffia, Dzsúdló, vagy a Carson Coma. A nemzetközi vonal is bombaerős, hiszen Dua Lipa, Lady Gaga, Miley Cyrus, Justin Bieber és Harry Styles is versenyben vannak a legjobb előadó kategóriában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás