Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Greenlights: Matthew McConaughey apja szex közben halt meg

Greenlights: Matthew McConaughey apja szex közben halt meg

Zene, Film & Kultúra

Greenlights: Matthew McConaughey apja szex közben halt meg

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:24

Oscar és Golden Globe-díjas színész elárulta, hogy apja úgy halt meg, ahogy mindig is szeretett volna.

Matthew David McConaughey ahogy a mondás tartja, már átlépte az L-et, vagyis elmúlt 50 éves. A színész 1969. november 4-én született a család harmadik fiaként. Édesapja az olajüzletben dolgozott, édesanyja helyettesítő tanár volt. A pár kapcsolata mondhatni zűrös volt, mivel amikor Matthew megszületett, akkor már harmadjára házasodtak össze.

James Donald McConaughey még 1992-ben hunyt el, és bár megrázó dologként kell kezelni ezt is, a fia picit viccesen emlékezett meg rá.

„Édesanyám felhívott azzal, hogy apa meghalt. Nem igazán esett le a dolog. Édesapám volt az, akit senki és semmi nem tudott megölni, kivéve anya. Mindig mondta nekem és a testvéreimnek, hogy úgy szeretne meghalni, hogy közben anyával szeretkezik. Teljesült az akarata, szívrohamot kapott, amikor orgazmusa volt”

- nyilatkozta Matthew az apja haláláról a People Magazinnak.

A színész úgy látta, hogy olyan volt az ő kapcsolatuk, mint a Csendes-óceán a viharban. Kellett a tűz és a feszültség is, hogy kétszer elváljanak, aztán háromszor újraházasodjanak.

Hamarosan érkezik  McConaughey önéletrajzi könyve, a Greenlights, amiből többet is megtudhatunk majd a család történetéről. 

Borítókép: Noam Galai / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP