promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matthew McConaughey megható üzenete ad erőt ebben a szörnyű időszakban – videó
Borítókép:  Matthew McConaughey / northfoto.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Csillagok között Oscar-díjas sztárja olyan pozitív videót készített az emberiség számára, hogy még a legpesszimistábbak is szebbnek látják majd tőle az életet.

A koronavírus-járvány terjedésével hatalmas felelősség hárul az egész világra, hiszen most kell bebizonyítanunk, hogy képesek vagyunk betartani pár alap dolgot annak érdekében, hogy ne terjedjen tovább a betegség, és nem hagyjuk neki, hogy szétziláljon minket.

Viszont a hétköznapok nem ezt a pozitív hozzáállást mutatják, hiszen folyamatosan látjuk, hogy a legtöbben még mindig nem veszik elég komolyan a dolgot, és emberség helyett pánik, káosz és őrület uralkodik el egyeseken.

Pontosan ilyenkor kell egy olyan hang, ami átjut a zajon, és reményt ad, hogy ne a társadalom elbukását lássuk a koronavírusban, hanem inkább egy lehetőséget, ahol megmutathatjuk az összetartásunkat. Ekkor jön a képbe az Oscar-díjas Matthew McConaughey.

A 24 vette észre, hogy Hollywood egyik legszexibb emberének tartott színész közzétett egy videót, aminek a mondanivalója szinte mindenkire hatással van, hiszen megvan benne a kellő remény, pozitivitás és a bizalom is:

A sztár egy laza beköszönés után többek között elmondja, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra, meg persze fontos, hogy ne engedjük magunkon eluralkodni a paranoiát.

„Most jobban egymásra vagyunk utalva, mint eddig bármikor. Most van egy ellenségünk – a koronavírus –, amely arctalan, rasszok, nemek, hitek és pártok felett áll. Egy olyan ellenség, amit mind le akarunk győzni. És le is fogjuk győzni”

– mondta Matthew McConaughey.

Ezek után azt is megemlítette, hogy mind tovább fogunk lépni, mert minden piros lámpa után jön egy zöld is. És azt többek között az igazságosságra, kedvességre, felelősségre, tiszteletre és bátorságra tudjuk alapozni, és ezeket kéne most gyakorolnunk.

„Lehet, hogy ez a vírus, ez az időszak lesz az, ami mindannyiunkat összehoz, és egyesít majd”

– folytatta.

Meglepő, hogy pont Matthew McConaughey képes megnyugtatni a koronavírus miatt pánikoló embereket. Az biztos, hogy a videója pozitív hatással van a nézőkre, ezáltal pontosan azt csinálja, ami színészként, és emberként is szinte kötelessége. A közönség, és a rajongói pedig szerencsére mind imádják őt ezért, mert úgy kellett egy ilyen üzenet, mint egy falat kenyér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás