promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélték a Miután-filmek szereplőit, a folytatásban már új arcok lesznek
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég bejelentették, hogy készül a nagysikerű Miután című könyvsorozat következő filmes adaptációja, de olybá tűnik, néhány színész már nem tér vissza a folytatásokban.

Anna Todd 2013-ban posztolta ki a Wattpadra a rövid idő alatt hatalmas, globális szintű sikerre szert tevő Miután című regény első fejezetét, aminek alaptörténete az, hogy egy Tessa nevű lány elmegy egyetemre, és rögtön beleszeret az első rosszfiúba, aki szembejön vele.

Az első regény sikere után az író szerződést kötött Simon Schusterrel, és 2014-ben meg is jelent a könyv nyomtatott változatban is. Ekkor változtatták meg a főszereplő fiú nevét Harry Styles-ról Hardin Scottra (hiszen mindenki tudja, hogy eredetileg ez egy One Direction-ről szóló fanfiction). Miután a Paramount Pictures belesült az adaptálásba, a CalMaple Media és az Offspring Entertainment szerezte meg a jogokat, és végül ők vitték filmre az első kötetet.

A Miután a mozikban is óriási sikert ért el, és nem sokkal később, idén szeptemberben megérkezett a folytatás is, amit magam is láttam, és nem rejtettem véka alá őszinte véleményemet.

A Miután Összecsaptunk mindössze 42 millió dollárt volt képes összekaparni, és mind a kritikai-, mind a nézői vélemények is elég lesújtóak voltak, a stúdió mégis úgy döntött, hogy zöldlámpát ad a további részeknek. A legfrissebb hírek szerint viszont óriási változásokra kell számítani, hiszen több színészt is lecseréltek a 3. és 4. részre.

  • Az előző filmekben Landont alakító Shane Paul McGhie-t a Sabrina sorozatból ismert Chance Perdomo fogja váltani;
  • A Tessa édesanyját megformáló Selma Blair is távozott a gárdából, és helyére az Oscar-díjas Mira Sorvino érkezett;
  • Kimberly szerepét mind ez idáig Candice King játszotta, de a színésznő terhessége miatt nem tudja folytatni a munkát, ezért a Arielle Kebbel veszi át tőle a stafétát;
  • Új szereplőként csatlakozott a stábhoz a True Blood sztárja, Stephen Moyer, aki Christian Vince-t fogja alakítani;
  • Robert szerepére pedig a Famous in Love-ból ismert Carter Jenkinst szerződtették le.

Örülhetnek a rajongók, hiszen a két főszereplőt alakító Josephine Langford és Hero Fiennes-Tiffin a folytatásokban is visszatérnek majd Tessa és Hardin szerepében. Hogy mikor érkezhet a Miután 3. része, azt egyelőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás