promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tulajok-előzetes: sose akarj kirabolni egy idős házaspárt!
Borítókép:  Medium
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hamarosan a magyar mozikba is megérkező A tulajok című horrorfilmben két idős ember bosszút áll néhány fiatalon, amiért megpróbálják kirabolni őket.

A francia származású rendező, Julius Berg 1999-ben készítette el első rövidfilmjét, amit aztán további kisebb projektek, és televíziós sorozatepizódok követtek. Az európai filmes 43 éves korára ért el odáig, hogy elkészíthette első nagyjátékfilmjét, A tulajok című horrort, ami hamarosan a magyar mozikba is megérkezik.

A történet szerint néhány fiatal környékbeli házak kifosztásával igyekszik könnyű pénzhez jutni. Úgy gondolják, megtalálták a tökéletes célpontot egy idős házaspár személyében, akik köztudottan egy hatalmas széfet rejtenek a pincéjükben. A betörés azonban nem várt fordulatot vesz, amikor a pár idő előtt hazaér és a fenyegetések ellenére nem hajlandó kinyitni a széfet. Ahogy a látszólag kedves öregek egyre furcsábban és fenyegetőbben kezdenek viselkedni, a fiatalok menekülőre fognák, de talán soha nem hagyhatják már el a házat.

A tulajok világpremierje a francia L'Étrange Fesztiválon volt szeptember 2-án, amit aztán online debütálások követtek Kanadában és Amerikában. Ez az oka annak, hogy a film már elérhető bármelyik nagyobb letöltőoldalon, de magyar feliratot egyelőre nem találni hozzá. Akik viszont nagyvásznon és szinkronnal szeretik nézni a filmeket, azoknak sem kell már sokáig várniuk, hiszen A tulajok az ADS forgalmazásában, október 29-én érkezik a magyar mozikba.

A film szereplői között olyan színészeket láthatunk, mint a Trónok harcából és Az új mutánsokból ismert Maisie Williams, A hobbit-filmek sztárja, Sylvester McCoy, Rita Tushingham (Doktor Zsivágó, Egy csepp méz), és Ian Kenny (Solo: Egy Star Wars-történet).

A film szinkronos előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás