promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Pákó arra kíváncsi, hogy van-e szőrös macska Zsuzsi szoknyájában
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fekete Pákó új nótával jelentkezett, melynek címe „Zsuzsi, Zsuzsi mutasd a szoknyád”. A művész arra kíváncsi, a hölgy szoknyájában van-e szőrös macska.

Miután a méltán híres Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite, azaz Fekete Pákó minden budapesti nőnek – akivel csak találkozott –, megkérte a kezét, úgy döntött megkeresi Zsuzsit (legyen az bárki is) és puszta kíváncsiságból megkérdezi tőle

van-e a szoknyájában szőrös macska?

A művész tehát új nótával jelentkezett, melynek címe – nem túl bonyolult módon – „Zsuzsi, Zsuzsi mutasd a szoknyád” lett. 

[[c]]

A mű azzal kezdődik, hogy Pákó felveszi a szájmaszkját, aztán a következő tizennégy másodpercben annyi élmény éri az embert, aminek feldolgozásához három év terápiára, négy üveges Ászokra és két kőműves Actimelre van szükség. De, hogy ne csillapodjanak a kedélyek, Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite belevág mondandójába, méghozzá olyan vehemenciával, hogy ha nem lenne ott a klip leírásában a dal szövege, R2-D2-ra lenne szükség a szavak dekódolásához.

Szóval, elszabadultak az indulatok egy felújításra váró metrómegállót idéző háttér előtt, majd mire az ember valahogy kikeveredik a szellemi és vizuális kútmérgezés sűrű labirintusából, már fülébe is tódul az alkotás legfontosabb része (értsd: refrén):

„Zsuzsi, Zsuzsi mutasd a szoknyád! Van-e benne szőrös macska vagy valami más? Zsuzsi, Zsuzsi, jaj de nagy a szád! Ha megfogom a szoknyádat mindjárt kiabálsz. Én vagyok a megmentőd, mondd, mire vársz? Úgysincs már menekvés, na te gyere már!”

Pákó robottánccal, különféle ruhákkal, napszemüveggel és csibészes mosollyal próbálja javítani a közérzést – kevés sikerrel. De legalább a végén elereszt egy olyan mosolyt, amivel bármelyik Colgate-reklámban megállná a helyét. A végére már csak egy kérdés maraadt: minek vette fel a maszkot?

„Annyiból imádni való, hogy erőlködnek sokan, hogy igazi trasht alkossanak, miközben Pákó könyökből hozza 10 éve”

– írta a Youtube-on egy kommentelő, röviden összegezve a művész művét, s eddigi pályafutását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás