Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pákó gyűrűvel támadta le a gyanútlan pesti nőket

Pákó gyűrűvel támadta le a gyanútlan pesti nőket

Zene, Film & Kultúra

Pákó gyűrűvel támadta le a gyanútlan pesti nőket

Zene, Film & Kultúra

HZS 17:17

Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite, azaz Fekete Pákó Én Elveszlek Téged címmel új nótát készített. Ebben Budapest utcáin lófrál, s minden nőnek megkéri a kezét.

Az a jó Fekete Pákóban, hogy egyedien értelmezi a popzene fogalmát. És ezt újra és újra bizonyítja. Legújabb alkotása az Én Elveszlek Téged címet viseli, amely egyben egy könyörgés a magyar nőkhöz, hogy valaki ugyan, legyen szíves hozzámenni Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapitéhez.

Még csak a könnyed, csilingelő felvezetőjénél tart az alkotás, de Fekete úr már a minőségi testmozgás lázában él: diktálja az ütemet! Azt az ütemet, amely kötelességtudóan meg is jelenik, hogy aztán Oludayo kissé rekedtes, de annál jellegzetesebb hangjával két perc tizennyolc másodperces, varázslatos utazásra invitáljon minket.

A klipet megtekintők láthatják, amint a nigériai csillag Budapest utcáin keresi a „tündérlányt”, azon női egyedet, aki csak rá vár. Vagy, ahogy Pákó fogalmaz:

„Ámomba ébren érzem sak rám vász”

– jelentsen ez bármint is.

S, ha ez nem lenne elég, Lapite Oludayo minden kedves hölgynek, akivel csak találkozik, megkéri a kezét, ezzel bemutatva:

a lánykérés mennyire egyedi, életre szóló döntés. 

Borítókép: Blikk