promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pákó gyűrűvel támadta le a gyanútlan pesti nőket
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapite, azaz Fekete Pákó Én Elveszlek Téged címmel új nótát készített. Ebben Budapest utcáin lófrál, s minden nőnek megkéri a kezét.

Az a jó Fekete Pákóban, hogy egyedien értelmezi a popzene fogalmát. És ezt újra és újra bizonyítja. Legújabb alkotása az Én Elveszlek Téged címet viseli, amely egyben egy könyörgés a magyar nőkhöz, hogy valaki ugyan, legyen szíves hozzámenni Lapite Oludayo Babanide Oludatrion Olapitéhez.

Még csak a könnyed, csilingelő felvezetőjénél tart az alkotás, de Fekete úr már a minőségi testmozgás lázában él: diktálja az ütemet! Azt az ütemet, amely kötelességtudóan meg is jelenik, hogy aztán Oludayo kissé rekedtes, de annál jellegzetesebb hangjával két perc tizennyolc másodperces, varázslatos utazásra invitáljon minket.

A klipet megtekintők láthatják, amint a nigériai csillag Budapest utcáin keresi a „tündérlányt”, azon női egyedet, aki csak rá vár. Vagy, ahogy Pákó fogalmaz:

„Ámomba ébren érzem sak rám vász”

– jelentsen ez bármint is.

S, ha ez nem lenne elég, Lapite Oludayo minden kedves hölgynek, akivel csak találkozik, megkéri a kezét, ezzel bemutatva:

a lánykérés mennyire egyedi, életre szóló döntés. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás