promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Pákó rányomul Rubint Réka didijére
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új Norbi Update reklám készült. Szerencsére rövid lett.

A magyar fitnessguru, Norbi szénhidrátcsökkentett termékcsaládjához készített egy reklámot. Ennek egyetlen előnye, hogy rövid, mindössze 50 másodperces lett. Igaz, ebben az alig egy percben olyan kultúrsokk éri az embert, hogy utána minimum meg kell enni egy BigMac menüt, hogy helyreálljon a lelki egyensúlya.

Fekete Pákó eladóként áll egy boltban. Már ez önmagában megterhelő feladatnak tűnik hazánk kedvenc logopédusának, az pedig már csak kedves ráadás, hogy ki kell szolgálnia Norbi kedvesét, Rubint Rékát.

A fitnesslady arról persze nem akar beszélgetni barátjával, hogy miként lett munkanélküli, s ezen státuszából miért épp egy Norbi bolt jelent kitutat, helyette inkább kér egy kakaóscsigát. De nem akármilyet! Ketót. Ez egy ilyen kakaóscsigának álcázott, lélektelen termék, amelyben minden le van csökkentve – főleg a szénhidrát. Mondhatni, a termék elvesztette kakakóscsiga jellegét.

De, hogy ne érjen véget ennyivel eme remek történet, Pákó azért elkéri Réka didijét. Hát igen, egy Norbi Uptade bolt úgy tűnik valahol egy pékség és egy szexshop között mozog. 

Réka megköszöni a kedves kiszolgálást, mi meg becsukjuk mára az internetet. De előtte azért nézzük meg minden idők legjobb 50 másodpercét:

[[v]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás