Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elon Musk űrhajós projektjéről készít sorozatot az HBO

Elon Musk űrhajós projektjéről készít sorozatot az HBO

Zene, Film & Kultúra

Elon Musk űrhajós projektjéről készít sorozatot az HBO

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

A SpaceX, és Elon Musk nagyratörő álma ihlette az HBO most bejelentett szériáját, aminek ráadásul a Magic Mike-ból ismert Channing Tatum lesz a producere.

Korunk egyik legérdekesebb embere, Elon Musk folyton meg tud lepni minket, hiszen már többször is beszélt arról, hogy szeretné, ha az emberiség más bolygókat is meghódítana – leginkább a Marsot –, de előtte az egész Földet olcsó, gyors internettel akarja ellátni. Közben még a gyermeke is megszületett, aki a világ legfurcsább nevét kapta, szóval tényleg elég izgalmas életet él a világhírű innovátor.

Nem csoda, hogy még az HBO is sorozatot fog készíteni Elon Muskról és a SpaceX-ről, hogy végre az egész világ megismerje, mennyi előkészület és munka van az űrhajós projektjükben, ami többek között azért jött létre, hogy meghódíthassuk az ismeretlent.

Az alkotás elvileg a SpaceX csapat gondos összeállításáról, és az első rakéta sikeres kilövéséről fog szólni, viszont úgy néz ki, hogy Elon Musk nem vesz részt a munkálatokban, szóval csak reménykedhetünk abban, hogy így is valós képet kapunk a történelmi pillanatokról.

Az is kiderült, hogy a jelenleg még cím nélküli szériát a Star Trek: Mindenen túl című film forgatókönyvírója, Doug Jung fogja elkészíteni, a producer pedig a 21 Jump Street – A kopasz osztag jóképű sztárja, Channing Tatum lesz, viszont arról még nincsenek hírek, hogy ki fogja alakítani Elon Muskot.

Az HBO-t ismerve biztos, hogy minőségi lesz a végeredmény, csupán az a kérdés, hogy mennyire akarják majd komolyra venni a dolgot, hiszen ebből akár még egy Szilícium-völgyhöz hasonló, izgulós „feelgood” sorozat is lehet.

Borítókép: Elon Musk / Saul MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP