Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A világ legfurcsább nevét kapta Elon Musk és Grimes gyermeke

A világ legfurcsább nevét kapta Elon Musk és Grimes gyermeke

Színes

A világ legfurcsább nevét kapta Elon Musk és Grimes gyermeke

Színes

Baranyecz János 04:40

Korunk egyik legnagyobb zsenije már képet is rakott ki a babáról, és egyből kiakasztott mindenkit a hülyeségeivel.

Hatalmas örömhírt osztott meg az emberekkel a Tesla és a SpaceX mögött álló milliárdos innovátor, Elon Musk, hiszen megszületett az első közös gyermeke a Grimes nevű énekesnővel. Szerencsére a baba, és az anyuka is jól vannak, és végül az is kiderült, hogy egy kisfiúval bővült a család.

Látszik, hogy nagy a boldogság, hiszen még viccelődni is volt kedve az újdonsült apukának (legalábbis reméljük, hogy csak valami poénról van szó), aki ezek alapján vagy őrült, vagy zseni, vagy mindkettő:

már említette, hogy valami különleges nevet szeretne a picinek, és ha igaz, amit írt, akkor bőven sikerrel járt, ugyanis az X Æ A-12 Muskra esett a választás.

Ez valószínűleg tényleg csak egy rossz tréfa, amit az Index szerint egyesek rejtvénynek vették, és rájöttek, hogy vagy X Ash Archangel Musk, vagy Sascha 12 Musk az igazi név. Erről sajnos még nincs biztos információ, de Elon Musk még egy képet is megosztott a piciről, amivel folytatta a feltételezhető trollkodást, hiszen arctetkós filterrel osztotta meg, amivel persze sokaknál kicsapta a biztosítékot:

Borítókép: Elon Musk és Grimes / Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP