promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth főszereplésével érkezik a Mad Max spinoffja
Borítókép:  Tom Hardy és Chris Hemsworth / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő hírt kaptak a Mad Max-rajongók, ugyanis folytatás helyett jön A harag útja előzményfilmje, amiben megismerhetjük a fiatal Furiosa kalandjait.

George Miller brutális módon élesztette fel 2015-ben a Mad Max-szériát A harag útja című alkotással, amiben Tom Hardy alakította a címszereplőt, aki érdekes módon szinte teljesen háttérbe szorult a Charlize Theron által megformált Furiosa mellett. A rendező már jó ideje ígérgeti, hogy érkezik a nagysikerű film következő része, és a SlashFilm cikke alapján végre megindult a szekér – csak nem jó irányba.

Bejelentették, hogy jön a Mad Max – A harag útja előzményfilmje/spinoffja, ami Furiosa kezdeti megpróbáltatásairól szól majd, és Charlize Theron helyett Anya Taylor-Joy (Széttörve, Emma) fogja megtestesíteni a karakter ifjabb verzióját, mellette pedig Chris Hemsworth (Thor) és Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) is feltűnik majd.

Természetesen a zseniális George Miller lesz a rendező/producer/társforgatókönyvíró, viszont ez a hír hatalmas csalódást jelenthet azoknak, akik Tom Hardy visszatérésére vártak, illetve inkább Mad Max történetének következő fejezetére lennének kíváncsiak. Charlize Theron is kifejezte sajnálatát, hiszen nagyon szerette ezt a szerepet, viszont teljes mértékben bízik az alkotó döntésében.

Tény, hogy George Miller ért az akcióhoz, de nem biztos, hogy a közönséget túlzottan érdekelni fogja ez a film, mivel nem erre vágytunk. Ettől függetlenül Chris Hemsworth neve elég izgalmassá teszi a projektet, szóval bőven van rá esély, hogy sikerül megismételniük az öt évvel ezelőtti rész varázslatát, bár a konkrét történetről még nem sokat tudni.

A képen Charlize Theron (az idősebb, 2015-ös Furiosaként), Anya Taylor-Joy, Yahya Abdul-Mateen II és Chris Hemsworth:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás