promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több hónap után újra forgathat a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András
Borítókép:  Várkonyi András / via femina.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy elég hosszú kihagyás után ismét dolgozhat a Barátok közt stúdiójában Várkonyi András, akit a koronavírus miatt küldtek kényszerpihenőre.

Már 1998 óta megy hatalmas sikerrel az RTL Klub Barátok közt című sorozata, amiben rengetegen kedvelik a Várkonyi András által alakított Vili bácsit, és éppen ezért szomorította el a nézőket az aggasztó hír, hogy a színész sajnos nem forgathat tovább a koronavírus-járvány miatt, hiszen ő fokozottan veszélyeztetett életkorban van.

A rajongók mellett a híresség sem fogadta túl jól a döntést, mivel már huszonkét éve alakítja a legendás karaktert, de a Blikk cikke alapján végül rájött, hogy az egészsége érdekében muszáj lesz egy kicsit távol maradnia, hiszen tényleg egy elég komoly szituációról van szó, és ezzel amúgy is mindenki csak azt szeretné elérni, hogy neki ne legyen baja.

„Először úgy voltam vele, nem vagyok én már kisgyerek, nem kell rám vigyázni, persze másfelől jólesett, hogy figyelnek rám. Tartok a vírustól, minden szabályt betartok, de nem rettegek, élem az életem és dolgoztam is”

– mesélte Várkonyi András.

A sztár a kényszerpihenő idején néha felbukkant a Barátok köztben pár videótelefonos jelenetnek köszönhetően, de amúgy főleg színházi szerepeket vállalt, és számtalan szinkronmunka is a horgára akadt, szóval elég aktívan töltötte a felszabadult idejét.

Ettől függetlenül Várkonyi András már nagyon várta, hogy ismét nyugodtan forgathasson a stábbal, így most láthatóan nagy az öröm, hiszen nagyjából minden visszatért a régi kerékvágásba:

„Nem unatkoztam, de szívesen mentem volna már a stúdióba is. [...] Jó érzés volt, hogy negyedév elteltével zöld utat kaptam. Hamar visszarázódtam, egy-két perc után minden úgy ment, mint régen.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás