promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Barátok közt Vili bácsijaként ismert Várkonyi András édesapja
Borítókép:  Várkonyi András / via indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyászol Várkonyi András, hiszen a főleg újságíróként ismert édesapja, Várkonyi Endre szeptember 8-án, 93 évesen meghalt.

A 94. születésnapja előtt pár héttel hunyt el az ötszörös Újságírói nívódíjjal jutalmazott Várkonyi Endre. Az RTL Klubon futó Barátok közt oszlopos tagja, Várkonyi András – vagyis sokak számára csak Vili bácsi – nagyon szomorú az édesapja halála miatt, hiszen szerinte szívós, dolgos, aktív ember volt, és a régebbi konfliktusok ellenére is nagyon szerette őt.

„Egy apa és egy fiú kapcsolata sokszor szól a vetélkedésről, a versengésről, a miénk sem volt ez alól kivétel, de ez nem azt jelenti, hogy nem szerettem nagyon. Mert így volt, még akkor is, ha előfordultak konfliktusaink korábban. Hiszen én voltam az elsőszülött, és mint ilyen, voltak velem szemben elvárások. Ő nem annyira örült annak, hogy a színészi pályát választottam, ebben inkább az édesanyám támogatott. Apám újságíróként, íróként talán jobban örült volna annak, ha őt követem, egy ideig úgy is volt, az irodalmi pályán mozgok majd én is, aztán máshogy alakult”

– mesélte a Blikknek Várkonyi András, aki azt is elárulta, hogy két hete járt utoljára az édesapjánál, és az utóbbi időben sajnos már látszódott rajta, hogy egy kicsit elfáradt az életben.

De a színész számára nem ez volt mostanában az egyetlen elkeserítő esemény, hiszen több szerettét is elveszítette az utóbbi években, ami nagyon megviseli őt.

„Sorozatban érnek minket mostanában a tragédiák, két éve a kislányunk ment el, nemrég a feleségem két unokatestvére távozott, januárban az öcsém, most édesapám… Egyre nehezebb elviselni ezt a nyomasztó fájdalmat. Szegény fiamat is megviseli ez, mert nagyon közel álltak egymáshoz”

– mondta a Barátok közt Vili bácsija.

Várkonyi András és Endre így ünnepelték egy évvel ezelőtt az apuka 93. születésnapját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás