promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemzetközi elismerésben részesült a Sziget egyik háttérembere
Borítókép:  Sandor Csudai/Sziget
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csiszár Virágnak is köszönhetjük, hogy olyan csapatokat láttunk a Sziget Nagyszínpadán, mint a Foo Fighters vagy Ed Sheeran.

Sajnos a járvány miatt idén le kellett tennünk a Szigetről, és a hozzájuk tartozó VOLT-ról, illetve a Balaton Soundról is. Remélhetőleg jövőre az összes nagyfesztivál megrendezésre kerülhet, és a bejelentett előadók többségét is sikerül újra a listára tenni.

Az élet közben nem áll meg, és ismét büszkék lehetünk a Szigetre, vagyis inkább egy kevésbé ismert háttéremberére.

Az IQ magazin legújabb, októberi számában összeállítást jelentetett meg arról a tizenkét, harminc év alatti szakemberről, akik várhatóan meghatározó szerepet töltenek majd be a nemzetközi koncert és zeneipar jövőjének alakításában. Az illusztris névsorban szerepel Csiszár Virág, a Sziget booking menedzsere is.

Virág nyolc éve tagja a Sziget csapatának, és az elmúlt időszakban olyan sztárokkal dolgozhatott együtt, mint a Foo Fighters, a Depeche Mode, a Linkin Park, Lana Del Rey vagy éppen Ed Sheeran.

„Nemcsak azért fontos ez az elismerés számomra, mert a világ minden tájáról érkező szakemberekkel voltam versenyben, hanem azért is, mert több száz szakmabeli szavazata alapján állították össze a listát és olyanok szerepeltek rajta, akik aktív részesei a szakma megújításának”

- mondta Virág.

A Sziget az elmúlt időszakban számos rangos nemzetközi díjat nyert el, így például a UK Festival Awards-on a Legjobb Külföldi fesztivál díját hozta el, míg a European Festival Awards megmérettetésén kétszer is a kontinens Legjobb Nagyfesztiválja lett, de a Legjobb Zenei Felhozatal és a Fellépők Kedvenc Európai Fesztiválja díját is magáénak tudhatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás