promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lángba borult az Álarcos énekes színpada – videó
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több kimaradt jelenet és extra videó érkezett az Álarcos énekes előző adásához, amelyek közül az egyikben a Nyomozókat teljesen ámulatba ejti a lángba boruló színpad.

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában két leleplezés is történt: Liptai Claudinának a koronavírus miatt kellett idő előtt levennie a Röfi maszkot, aztán a Kakas is megmutatta, ki is ő valójában. Miklósa Erika alaposan megvezette a Nyomozókat, szándékosan hamiskásan énekelt, hogy ne jöjjenek rá, hogy egy méltán híres operaénekes áll előttük.

Természetesen most is több kimaradt jelenet és extra videó érkezett, amelyek közül az egyikben a Nyomozók azon tanakodnak, hogy a Bikát, a Makit vagy a Kakast küldjék-e haza.

Ugyancsak nem került bele az adásba az a jelenet, amiben a Nyomozók a spirituális vonalon elindulva próbálták meg kitatálni, hogy kik rejtőzhetnek az álarcok alatt. Sebestyén Balázs rögtön elkezdett poénkodni, ami miatt a többiek dőltek a nevetéstől.

Egy harmadik videóban a Kakas éppen a produkciójára készül, előtte azonban a színpadi technikusok tesztelték a pirotechnikát. A lángba borult színpad teljesen ámulatba ejtette a Nyomozókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás